2021 83. kitabı
#okudumyorumladım Herkese Selamm, Bugün sizlere sevgili @dilarapksygl 'nın Serendipçe kitabı ile geldim.. Genç ve yeni yazarların henüz ilk kitaplarını okumayı cidden  seviyorum nedeni ise bir sonra ki kitaplarında neler başardıklarını görmemize ve okumamıza vesile oluyorlar, çünkü bir çoğu kendini bu konuda geliştiriyor.. Dilara'nın kitabı ise hem keyifli hem akıcı hem de sizi lise yıllarına sürükleyen bir kitap.. Ben şöyle bir lise yıllarıma gittim geldim doğrusu.. Sadece sonu bana göre biraz buruk bitti keşke öyle bitmeseydi dedim, belki de yazarımız bir sürpriz yapar ve devam kitabını yazar kim bilir.. Hazır yeni kitabı da çıkıyorken ve ben hemen listeme eklemişken bu güzel kitabı da sizlere Tavsiye ederek ve konusundan biraz bahsederek gidiyorum.. Kalemin, okurun daim olsun inşallah Gelelim konusuna, Sare bir gün hoşlandığı çocuğun bilekliğini yerde görür ve alır en yakın arkadaşı Ezgi'ye bunu söylediğinde ise hiç de beklemediği bir fikir ile karşı karşıya gelir.. Çınar'a mesaj atmak ama elbette kendi telefonu ile değil anonim bir numara ile (bu durumu daha önce yaşayan var mı? Hadi itiraf edin belki bir çoğumuz bu tarz bir şey yapmıştır) Kısa kısa mesajlaşmaların ardından Sare, Ezgi, Çınar ve bir kaç kişi daha bir müzik grubuna dahil olurlar bu zaman içerisinde ise Çınar ve Sare arasında güzel bir yakınlaşma olur.. Kimsenin bilmediği ama Anonim Sare'nin bildiği Çınar'a ait bir sırrı tüm okul öğrenir, ve Çınar numarayı engeller.. Çınar artık ona mesaj atan kişiyi yani Sare'nin olduğunu öğrenir, elbette herşey güllük gülistanlık gitmez ve aralarında sorunlar başlar.. Ve dahası belki de en büyük sorun güvensizlik duygusu ile baş etmek zorunda kalırlar.. Sare ve Çınar'ın arasında neler yaşandı? Tüm okulun öğrendiği sır neydi? Peki ya aralarında ki ilişki nasıl ilerleyecek? Sizler de merak ettiniz öyle değil mi? Hadi ozaman hiç bitmeyen listenize bir yeni kitabı daha ekleyin..
Roman
SerendipçeDilara Peksaygılı · Aspasia · 202136 okunma