2016 4. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2016 06:03
Kitap yarım kalmış bir kitap olduğu için okuma merakı uyandırdı bende. Fakat okuduğumda pekte ilgi çekici bir yerini bulabildiğimi söyleyemem. Okumak isteyenler okuyabilir tabii ki ama öyle illa okunması gereken bir kitap olduğunu düşünmüyorum.
Felsefe
DavaFranz Kafka · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202164bin okunma
Daha başındayım güzel gidiyor okutuyor kendini kitap bence sen başka arayışlardasın
Mutlaka bir şans daha vermenizi tavsiye ediyorum yakın bir zamanda. O tozlu üst katlardan çıkan Josef'in nasıl daraldığından tutun hayatını "Tutuklandınız." lafıyla nasıl paranoyaklaştırdığını da düşünebilirsiniz belki. Ayrıca bir gün böyle absürt bir olayın bize olmayacağını nereden bilebiliriz? Belki yakın zamanda her eve teleekran koyma zorunluluğu getirirler, dilediğini tutuklarlar.
Ecem Melis
Tabii ki haklısınız fakat herkesin zevkinin farklı olduğunu göz önünde bulundurursak benim ilgimi çekmemiş olması gayet normal. Ve ben de burada fikrimi beyan ettim.
Tabii ki, saygı duyarım. Fakat zevkinizin farklı olması başka zevklere ve türlere yol almayacağınız anlamına da gelmez bence. Hatta zevkinize yeni renkler katarsınız. Aynı bir gökkuşağı gibi. Böyle bir kitap okuyarak bu türün müptelası haline de gelebilirsiniz hiç fark etmeden. Ben yaşadığım için böyle diyorum. :)
Ecem Melis
Mantıklı aslında. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. :)