"Kitap Seti" Hediyeli Tavsiye Etkinliği!
Merhaba Değerli Okurlar, Kasım ayı için yeni bir etkinlikle geldim size! Hangi kitabı okumadan ölmeyelim, neden? Cevabınızı yazın, sizin vesilenizle okumaya değer kitapları keşfetme fırsatı bulur ve ölmeden okuma şansı yakalarız belki de. Bir insanın bir kitabı okumasına vesile olmak muhteşem bir duygu. Hep birlikte o duyguyu tatmış oluruz. En çok beğeni alan on yorum içinden çekilişle "1 kişiye" "8 KİTAPTAN OLUŞAN STEFAN ZWEİG SETİ" hediye edeceğim. Set kargo benden olmak üzere Kitapyurdu'ndan doğrudan adresinize gönderilecek. 30 Kasım'a kadar eser yazabilirsiniz. Birden fazla eser yazabilir, birden fazla yorum yapabilirsiniz. (İletiyi paylaşıp daha çok kişiye ulaşmasını sağlayarak doğrudan çekilişe katılım hakkı elde edebilirsiniz.) Sette yer alan kitaplar: Korku(Cep Boy) Amok Koşucusu(Cep Boy) Olağanüstü Bir Gece(Cep Boy) Ay Işığı Sokağı(Cep Boy) Bir Kalbin Çöküşü(Cep Boy) Bir Kadının Hayatından Yirmidört Saat(Cep Boy) Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu(Cep Boy) Satranç(Cep Boy) Setteki kitapları okumuş olanlar için alternatif set, Franz Kafka, normal boy: Köy Hekimi Dava Dönüşüm Bir Savaşın Tasviri
··1 alıntı·
30,8bin Gösterim
Don Quijote-Cervantes Hem eğlenceli hem düşündürücü harika bir kitap bence mutlaka okuyun ❤
Teşekkür ediyorum. 🙏
Mikail Balcı
@rmgm Çekilişten kazandığınız kitaplar yola çıkmıştır. İyi günlerde okuyun.
Mikail Balcı
Çekilişimiz sonuçlandı! Kitap setini @rmgm kazanmıştır. Bir hafta içinde adres bilgilerini göndermesi durumunda kitap seti Kitapyurdu'ndan doğrudan adresine iletilecektir. Gönderim 6 Aralık Pazartesi günü sağlanacaktır. Çekiliş videosu mevcuttur. Eşlik eden herkese teşekkür ediyorum. Yeni etkinliklerde görüşmek dileğiyle!
Mikail Balcı
Bildirimlerden rahatsız olan okurlar gönderi bildirimlerini kapatabilirler. İyi bir şeyler yapmak isterken kimseyi meşgul etmek istemem. 🙏
Mikail Balcı
Karamazov KardeşlerKaramazov Kardeşler benim son zamanlarda en etkilendiğim eser oldu Suç ve Ceza'yı da okumuş biri olarak.
Kur'an'ı KerimKur'an'ı Kerim ve Kâinatın Efendisi Peygamberimizin Hayatı - 1Kâinatın Efendisi Peygamberimizin Hayatı - 1 nı okumadan ölmeyin derim. Misafir olarak geldiğimiz bu dünyada imtihanlarımızı güzel bir şekilde verebilmek adına, dünya da ve ebedi alemde mutlu olabilmek için okuyalım.
Martin EdenMartin Eden ölmeden önce mutlaka okunmalı. Çünkü "Bir insan aşk için kendini ne kadar değiştirebilir, neler yapabilir, doğduğu çevrenin zihinsel ve kültürel sınırlarını ne kadar aşabilir?" Sorularının cevabını veren harika bir karakter, mükemmel bir kitap.
Kesinlikle ölmeden okumalıyım. Teşekkür ediyorum. 🙏👏