Sınıflar dahilindeysen uzak dur.
_ Uygulamanın büyük bir bölümü rahatsızlardan oluşuyor sanırım; ✰ Takip isteğine karşılık alınca takipten çıkan gerizekalılar, ✰ "Birdaha böyle kitaplar okursan takipten çıkarım." cı aptallar, ✰ Karda, kışta, yağmurda, açlıkta... "Kitap okurum." cu fantezi ahmakları, ✰ Onlarca kitap okumasına rağmen kelime yazımlarından bihaber dalkavuklar, ✰ Dünya harpleri yaşamışçasına, obası kılıçtan geçirilmişçesine dünyası başına yıkılmış umutsuzlar, ✰ "İnsan sarrafıyım." kafasıyla sarrafın dahi ne olduğunu bilmeyen tahlil budalası ruh hastaları, ✰ Halife'den onay almış gibi, sürekli yalan-yanlış vaazlar veren amaçsızlar, ✰ Yıl üç yüz altmış beş gün dua isteyen dilenciler, ✰ "Fotoğraf, fotoğraf, fotoğraf..."diye kafayı sıyırmış enayi dümbelekleri, En önemlisi de => Evrimini tamamlayacakken direkten dönen salaklar; Erotik kitaplar okuyunca insanı seks manyağı, Bilim-Kurgu kitapları okuyunca uzaylı, Polisiye kitaplar okuyunca seri katil sanıyorlar herhalde.
··1 alıntı·
1.966 Gösterim
Necmettin Savur
Güncellemenin vakti geldi sanırım. İletiye; ✰ Çekiliş de çekiliş diyen avanta zırtapozları ve ✰ Uygulamayı alakasız fotoğraflarla dolduran ayran ağızlı anaforcuları da ekleyerek tüm liste sakinlerine birer Bereket Tanrısı Heykeli armağan ediyorum.
instagram.com/reel/CWd7QnXttu... Söylemek istediğim bu sınıf gruplarina:)
Aminnn Allah hepimize iyilik versin:)
Kısaca cevap vereyim; evet aynen öyle saniyorlar
Hahahahah güldürdünüz Allah da sizi güldürsün katılıyorum size 😂😂
Tespit gibi tespit 👍