Gönderi

9/10
·459 syf.··
Beğendi
·
2021 44. kitabı
·
3 günde okudu
·
Okunma: 30 Aralık 2021 17:09
Victor Hugo'nun okuduğum ikinci kitabı oldu. Notre-Dame de Paris'te Quasimodo nasıl etkiledi ise Deniz Emekçileri'nde de Gilliatt aynısını yaptı. Kitabın kurgusu çok başarılı, hikaye çok etkileyici ve finali duygusal olarak son derece vurucu. Evet kitabın içerisinde Victor Hugo'nun denizcilik ve doğa ile ilgili çok geniş tasvirleri, teknik bilgilendirmeleri ve felsefik düşünceleri de sıklıkla yer alıyor. Bu bölümler herkes için akıcı gelmeyebilir fakat öyle bir hikaye var ki kendinizi zorlayabilecek bu bölümlerin dışında hikaye sizi kendine bağlıyor. Kitap Clubin'in hadisesi ile zirve yaptıktan sonra bir durulmaya geçiyor fakat sonrasında Gilliatt ile öyle bir noktaya çıkıp finali yapıyor ki işte o nokta da yoğun bir duygu ile, göz doluluğu ile kalakalıyorsunuz. Kitabı mutlaka tavsiye ediyorum. İncelememi sonuna kadar okuduğunuz için de teşekkür ediyorum. Faydalı okumalar dilerim.
Edebiyat
Deniz EmekçileriVictor Hugo · Ülkü Yayınevi · 19872,507 okunma
·
132 Gösterim
1 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Kitapla ilgili inceleme okumak içeriğini öğrenmek istemediğinden incelemelere pek bakmadım. Sizin incelemeniz sadece kitabı okumaya güzel bir çağırış olmuş. Teşekkür ederim. Bugünden başlıyorum. Kitapla kalın
Serdar
Gönderi Sahibi
Çok teşekkür ederim. Hiçbir incelemem de spoiler vermiyorum. Sadece eseri tanıtmaya, bilgi vermeye ve bir de o eseri gerçekten beğendiysem diğer insanlar tarafından da okunmasını teşvik etmeye çalışıyorum.