Yayınevleri
Kütüphanenizde en çok hangi yayınevleri var? Benim sırasıyla; İş Bankası Kültür Yayınları Yapı Kredi Yayınları Can Yayınları Kırmızı Kedi Sel Yayınları Ayrıntı Yayınları İthaki Yayınları Everest Yayınları Ötüken Yayınları Alfa Yayınları İletişim
Açık ara ile Yapı Kredi sonrasında: İş Bankası Yayınları Can Yayınları Everest Yayınları Kırmızı Kedi Yayınları Sel Yayınları ve Bilgi Yayınevi
Geçen gün benim de dikkatimi çekti,ırkçılık olmasın diye hepsinden biraz biraz almışım:))
Önceki 2 yanıtı göster
Evet tuhaf ve komik geldi bana sadece :))
2 yanıtı göster
Profil favori şiir yayınevimdir en az 25 tane vardır :)
Ne güzel şiir'i bende çok severim ama hiç ismini duymamıştım :)
Çoğunlukla arkadaşlardan ve okul kütüphanesinden okuduğumdan kendime doğru dürüst kütüphane yapamadım maalesef. Ama şuanlık YKY ve Can kapışıyor diyebilirim :) Yabancı yazarların kitaplarını da genelde Pegasus, Yapboz ve April yayınları. Bunların haricinde ismi duyulmamış yayınevleri de mevcut. Daha çok kitabın içeriğe baktığımdan sorun olmuyor alırken :)
Ayrıntı Yayınları Can Yayınları Maviçatı Yayınları İş Bankası Kültür Yayınları Yason Yayınları Doğan Kitap YKY Ötüken Neşriyat Martı Yayınevi Everest Yayınları....Bu böyle uzar
İş Bankası Kültür Yayınları Yapı Kredi Yayınları Can Yayınları İletişim Yayınları Kırmızı Kedi