2022 67. kitabı
Serinin bu üçüncü kitabında da macera hız kesmeden devam ediyor. İkinci kitapla birbirini kaybeden iki arkadaş Luk ve Lusi’nin, kötü başlayan hikayelerinden sonra birbirlerini de kaybetmeleri, ikisini de zora sokmuştur. Şimdi sadece ailelerini değil, arkadaşlarını da bulmak zorundadırlar. Bu sırada da yine başlarından olmadık olaylar geçer. Beyaz Kanatlı Vampir serisinin üçüncü kitabı ‘İkinci Şans’. Tatlı bir korku, soluksuz bir macera ile devam eden kitap, çocuklarda daha çok merak uyandıracak, heyecanla okutacak türden. Yerinde espri ve komik halleriyle ilgi çeken karakterlerin, sadece çocuklarda merak ve heyecan uyandırmadığına eminim. Ben de severek okuyorum seriyi. Sanırım Türk çocuk yazarlarından bu türde en çok okunan bir seri. Şimdilik 10. Kitabı çıktı ve merakla okumaya devam ediyoruz. Fantastik kitaplarla tanışmamış çocuklar için harika bir seçim olacaktır. İlk kitaptan başlayarak kesinlikle okumalı, okutmalısınız. Tavsiye ederim. #BeyazKanatlıVampirİkinciŞans ^ ^ ^ @pinus.kitap @erkan.iseri #bloghemsire #BeyazKanatlıVampir #BeyazKanatlıVampir3 #tavsiyekitap #gençlikkitapları
Gençlik
Beyaz Kanatlı Vampir 3Erkan İşeri · Pinus Kitap · 2015611 okunma