Ayy bugün sizlere harika bir kitap ile geldim. Uzun süredir romantik komedi okumak istiyordum ve bu esnada olaya Derya Sevim önerileri parmak bastı ve iyi ki de basmış.
Kitabı bitirdiğimden beri kitabı yorumlayacak kelimeleri kafamda toplayamıyorum ki bunun sebebi uzun süredir romantik komedi okumaman ve buna ihtiyacım olduğudur.
Karaktlerimizden başlayalım,
Olive; Doktora öğrencisi olan Olive gerçekten arkadaşları ve sevdikleri için her şeyi yapabilecek kapasitede bir karakter örneğin koridorda hiç tanımadığı bir adamı öpmek gibi . Geliştirdiği pankreas kanseri tedavisi için çabalayan ve ailesinden kimsesi kalmamış bu güzel kızımız Stanford Üniversitesinde bir ilki başarıyor ve bölümün canavar hocasını kendine aşık ediyor.
Dr. Adam Carlsen; Kesinlikle insan ilişkilerinde ki buzdan adamımız iş hayatında emin ve kendisine saygı duyulan bir bilim adamı. Ansızın öpülmesi hayatında ki değişimi ve yeni tatları da ona gösterecekti.
En yakın arkadaşı Anh'ın eski sevgilisinden hoşlandığını anlayan Olive, kardeşi gibi gördüğü bu güzel kadının Jeremy ile ilişkisinin başlayabilmesi için sahte bir ilişkiye ve aslında sahte bir öpücüğe(!) ihtiyacı vardı.
Kesinlikle 10/10 bir romantik komediydi ve gerçekten çok güzeldi her ne kadar sonu beni tatmin etmese de
Aşk HipoteziAli Hazelwood · Nemesis Kitap · 20224,954 okunma