Dune Mesihi
2022 20. kitabı
Okunma: 23 Mart 2022 13:10
Genelde devam kitaplarında gördüğümüz sönüklüğün asla olmadığını söyleyebilirim. Bu konuda da Spider Robinson'un "ilk kitapla aynı ihtişamda." sözüne kesinlikle katılıyorum. Bu kitapta ilk kitaptakine nazaran daha az olay ve daha az karakter var bu da olaylara daha iyi odaklanabilmemizi ve karakterlerin düşüncelerini daha iyi anlamamızı sağlıyor. Konu bakımından din, siyaset ve Paul en iyi şekilde ele alınmış ve düşünceler çok iyi yansıtılmış. Zira politika ve din ağırlıklı bir kitap olmasına rağmen asla sıkılmadan çok akıcı bir şekilde ilerleyebiliyoruz. Paul'un iç dünyasını ve düşüncelerini daha açık görmek onu tanımamız ve yaptığı bazı şeyleri neden bu yollardan yaptığını anlamamızı sağlıyor. Asla sıkılmadan okudum ve ilk kitaptaki kadar da akıcı olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda da çok iyi bir devam kitabı olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Dune mükemmel bir evren ve bu kitapta da bu evrenle ilgili birçok şey öğreniyoruz diğer kitapları okumak için de sabırsızlanıyorum! Dune Mesihi Frank Herbert
Bilim-Kurgu
Dune MesihiFrank Herbert · İthaki Yayınları · 20218,7bin okunma