2022 1. kitabı
Okunma: 31 Mart 2022 12:13
Bazı kokular vardır kendine has, yıllar geçsede unutamazsınız. Her nerede o kokuyu hatırlasanız anılarınız canlanır mutlu olursunuz. Ayfer hocanın saklı kitabında anılarınızda saklı o kokuyu hatırlayacaksınız. Sizi yormayan bir kitap olacağına eminim ve mutlaka Ayfer hocanın kalemi ile tanışmalısınız. Bu arada herkese merhaba uzun süre sonra dönmek nasip oldu platforma. Ben kaldığım yerden kitap okumalarıma devam ediyorum:) @Ankaask @Gkcasd @Dolunay__Z @mtchrhnm @Gamzeligirl0626 @koradas Madam MelankoliMadam Melankoli AzraAzra SilinenhesapSilinenhesap ...bir gözyaşı bir tebessüm......bir gözyaşı bir tebessüm... SaklıSaklı carpediemcarpediem DeryaDerya @bibliyophile
SaklıAyfer Tunç · Cem Yayınevi · 1989246 okunma
Selam seni tekrar gördüğüme sevindim. Tavsiye için de teşekkür ederim. :) Kokular ve renkler olay ve kişileri unutulmaz kılıyorlar gerçekten.
Mehmet...
Kitap dostları unutulmuyor. Mutlaka okumalısınız kitap çok hoş hocam.
Hoşgeldin arkadaşım...listeme aldım
Mehmet...
Hoşbuldum 😇 kesinlikle. Okuma alışkanlığını tahmin ettiğim için asla seni sıkmayan bir kitap...
Bu yorum görüntülenemiyor
Hoş geldiniz yoktunuz bayadır 😌🙋🏻‍♀️
Mehmet...
Evet hocam maalesef okumalara ara vermiştim. Yeniden başlamanın mutluluğu😇
Hoşgeldin Mehmet hocam😇🙏☕🌿
Mehmet...
Hoşbuldum hocam. Sizleri yeniden görmek mutluluk verici :)
hoş geldiniz 🤗🤗🤗🤗 sizi görmek harika
Mehmet...
Çok teşekkür ederim hocam, geri döneceğimi bildiğim için platform'dan ayrılmadım. Değerli insanlar tanıdım çünkü :))
Bu yorum görüntülenemiyor