#sancaktarlarserisi nin ikinci kitabında sıra. #aşkıseçtim
İlk kitabımızda Doktor Yağız ile Tanem Sancaktar tanışmıştı ve Hayatımıza da Sancaktarlar girmiş olmuştu..
Bu kitabımızda ise Asya Sancaktar ile Yağız’ın kardeşten öte dostu Doruk Akman’ın hikayesine tanık oluyoruz. Anladım ki her kitapta biz Sancaktarların nasıl bir aile olduğunu ve gün geçtikçe o ailenin daha da nasıl büyüdüğüne şahit olacağız. Yaşasın
Doruk da Asya da birbirinden inat. Deli gibi aşıkken bu inat niye diye çok kızdım okurken ikisine de ama kendilerince haklı sebepleri de vardı tabi
İlk kitabın sonlarına doğru Doruk Asya’yı terk edip Amerika’ya gitmişti. Asya’nın hamile olduğunu da çok sonra öğrendi. Çünkü Asya sadece bebekler için kendisiyle birlikte olmasını istemiyordu. Al işte inatlığa bak İkiz bebeklerine sahip olan Asya 2 yıl sonra dönüş yapan Doruk ile yeniden birlikte olabilir mi bilemem(biliyorum ama bilemem ) fakat kalplerinin sesini dinlerlerse o yol aydınlık..
Eh Sancaktarlar olur da aksiyon olmaz mı? Oluuuurrrrr Asya’nın iş yerinde yangın çıkarılması, evine izinsiz girilmesi ve son olarak da kızı Yaren’in kaçırılması peş peşe gelince istemeseler de yakınlaşmak zorunda kaldılar ama iyi de neden bunlar oluyordu? Asya ve Doruk ile kimin derdi olabilirdi ki? En önemlisi de neden?
@meralkir1 i neden seviyorum biliyor musunuz? Aşk var, dram var ve polisiye de var… Bunları öylesine güzel kurguya yediriyor ki devamında ne olacak diye merak etmekten bırakamıyorsunuz zaten kitabı
Siz bu yorumu okurken ben çoktaaann serinin 3. Kitabına başladım Hadi bana yetişin