Okuyun , okutun , hediye edin ;)
2022 10. kitabı
Okunma: 14 Haziran 2022 17:36
Kitabım Arzuhal'im bitti Içim o kadar hüzünlü ki çok güzel bir yolculuğa çıkarsınız bitmesin istersiniz ya yolun güzelliğinden Ama her şey gibi gidilen yolunda sonu olur ya hani üzülsek de istemesek de sona gelinmiştir Bu kitap da benim için bitmesin istediğim bittiği için huzunlendigim müthiş bir yolculuk oldu . Kitabı ilk okuduğum andan itibaren çok etkilenmiştim ama kitabın en son kısmı beni ağlatacak tüylerimi diken diken edecek şekilde güzeldi Bu kitaba nasıl bir inceleme yazılır hiç bilmiyorum Daha önce etkilendiğim ve sevdiğim birçok kitap olmuştu ama bu çok başkaydı bambaşkaydı Kitap için kelimelerimi bir araya getirip inceleme yazabilirsem ne mutlu Ama olur ki yazamasam da üç nokta koyayim siz bu anlattığım ile anlamaya çalışın Bu kitap kapağını gördüğüm ilk andan gönlüme düşmüştü alıp okumayı cok istedim ve bir arkadaşımın hediye etmesiyle okumak nasip oldu :)
Din
ArzuhâlSadiye Erol Aykaç · Nesil Yayınları · 20211,554 okunma
İsmi, kapak resmi ve içeriğiyle dikkatimi çeken bir kitaptı. Okumaya niyet etmiştim. Kitaptan etkilenip mi profil ismimi Arzuhâlim yapmıştım yoksa ismimle benzerliğinden dolayı mı kitabı okumak istemiştim hatırlamıyorum. Almak için niyetlendiğimde elim Ben Rabia ya gitti, gönlüm de. Neye niyet neye kısmet işte.