2022 11. kitabı
Sen Benim Diğer Yarımsın Holly Bourne 4/5 Aşk Romanı ️Kitap Açıklaması️ Dünyada birbiri için yaratılmış kaç insan vardır? Ruh ikizleri; yalnızca onlar bu büyüyü taşır. Toprağa düşen yıldırım kadar nadir gelirler dünyaya. Ama bir araya gelip âşık olduklarında... İşte o zaman, toprak ikiye bölünür. Gökyüzü deryaya, derya ateşe hücum eder. Kargaşa yağar evrenin her bir köşesine, sel olur... Zarlar atılır, yıldızlar kesişir; ardından Poppy ve Noah düşürür toprağa o ilk kıvılcımı. Fakat o şey, iki büyülü ruhun karşısında durmaktadır, sanki görünmez bir duvar gibi. Felaket, kıyamet, ölüm; engelleyebilir mi kucaklaşmasını alacakaranlıkla gecenin? "Gerçek aşkın karşısında kim durabilir?" ️Kitap Yorumu️ Baş karakterimiz Poppy aşka inanmamaktadır.Arkadaşları ile gittiği konserde yakışıklı ve fit gitarist Noah ile tanışır.Aralarında akılalmaz bir çekim oluşur.Bir araya geldiklerinde çeşitli doğa olayları yaşadıkları yeri tehlikeye sokar.Peki kitabın sonunda Poppy aşka inanmış ve ilişkilerini normal sürdürebilmişler midir? Eğer daha okumadıysanız kesinlikle okumalısınız. Kitabı okurken çok keyif aldım.Poppy ve Noah’ın ilişkisi aşamalarıyla birlikte akıcı ve merak uyandırıcıydı.Yaşanan garip olaylar kitabı daha gizemli hale getirmiş ve sonunu gerçekten merak ettiriyordu.Ben karakterlerin uyumunu ve işleniş tarzını çok beğendim.İki karakterde samimiydi ve duyguları güzel aktarılmıştı.Bir puan kırdım çünkü kitabın sonu beni derinden yaraladı.Böyle bir son beklememekle birlikte ikiside bu sonu haketmiyordu.Belki de kitap ve filmlerde mutlu sonlara alıştığımız için bu son beni bu kadar üzdü.Yazarın eski ve pek bilinmeyen bir kitabı fakat okurken çok keyif alacaksınız.Bence bu kitaba bir şans vermelisiniz. Holly Bourne
Kitap Yorumu
Sen Benim Diğer YarımsınHolly Bourne · Parodi Yayınları · 20141,700 okunma