1-4000 arası sayı söyleyin size Efendimiz aleyhisselam'ın 4000 sünnetinden birini söyleyelim (amel etmek kaydıyla) :)
Din
·1 alıntı·
8,7bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
bana çıkan, evden çıkarken edilecek duayı hep okumaya niyet etmiştim. dün evden çıkarken unutmuşum karşıma köpek çıktı, bayağı bi bakıştık:dd aklıma bu dua geldi... demem o ki çıkan sünnetleri insallah unutmayalım karşımıza çıkmalarında elbet bir şey var. yaşatabilenlerden olalım inşallah..Allah razı olsun.
Maşaallah kardeşim. Mevla Teala amel edebilmeyi nasip eylesin.. Mevla asıl senden razı olsun :)
616 Teşekkür ederim 🌹
Hutbeyi dinlemek için imama yakın oturmak. Ebû Dâvûd, Sünen'i Kübra, 3/229 Ailenizden erkeklere söyleyin, böylece amel edilmiş olsun, rica ederim kardeşim :)
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
İnsanların kalplerini kötü zandan korumak için sakıncalı yerlerden uzak durmak. Buna aykırı davranmak birçok kimselerin günaha girmesine sebeb olur, insanlar arasında dedikoduya ve nefrete yol açar. İbn Mace, el edebül müfred, 91
Bazıları yapmakta olduğumuz sünnetler, bazıları ilk kez gördüğümüz, bazıları gördüğümüz ama yapmadığımız.. Allah cümlemizi amele muvaffak eylesin. Efendi Hazretlerimiz kuddise sirruhu şöyle buyuruyor: Hiçbir sünneti küçük görmeyin çünkü sahibi çok büyüktür..