·192 syf.·
2022 62. kitabı
Tarık Tufan
8.2/10 · 4.062 okunma
Hocam öncelikle bu kitap ve diğer kitaplarla ilgili yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.🙏 Ben kendi adıma bu yorumlarınızdan çok yararlanıyorum. Okuduğunuz kitaplarla ilgili bu yorumlarınızı biraz daha genişletip inceleme olarak yazsanız nasıl olur? Kendi adıma naçizane bir öneri olarak ifade etmek istedim.👌📚
Kitaptan Kelâma
Öncelikle birbirinden değerli inceleme, alıntı ve yorumlarıyla 1k daki kitap dostlarına öncülük eden sizin gibi bir okuyucudan böyle güzel bir dönüt almak beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim🙏 Sizlerin uzun araştırma ve düşünme sürecinin ürünü olan incelemelerden sonra benim yazdıklarım nasıl olur bilmiyorum ama deneyeceğim inşallah🙂 Cesaretlendirme için çok teşekkür ederim, keyifli okumalar diliyorum 🙏
Kitaptan Kelâma
Kitap hayata dair küçük öyküler içine yerleştirilmiş denemelerden oluşuyor. Her öykü anafikrinde felsefi ve sosyolojik çıkarımlar açısından oldukça değerli. Ayrıca yazarın ayrım yapmadan halkın her kesimini kucaklaması ve her alanda örnekler sunması oldukça hoş. Kitabı genel olarak beğenmeme rağmen bazı konularda sıkça tekrara düşülmesi ve bazı öykülerin çok arabesk olup fazla kasılması da eleştirdiğim kısım oldu. Ancak öyle güzel öyküler ve çıkarımlar vardı ki kitabı kesinlikle okunmaya değer kılıyor.