leş gibi kitap
2022 1. kitabı
leş gibi bir kitap sürekli olarak aralara aforizmalar sokulmuş ki sokulan aforizmaların büyük çoğunluğu üzerine düşünmeye gerek duyulmayacak kadar sığ düşüncelerin ürünü sonuç olarak hem akıcılık mahvolmuş hem de gereksiz düşünce kirliliği yaratmış oscar wilde'ın düşüncelerinin çöp olduğu da çok kısım var oralara girmiyorum bu kadar eksiklik yetmezmiş gibi betimlemeler gerekmediğinde süslü gerektiğindeyse ne oluyor lan dedirtecek kadar zayıf kurgu idare eder gibi ama olay örgüsünün çıktığı sonuç akla uygun değil oscar wilde akla uygun olmayan önermeleri sırf marjinal olacağım diye ortaya atmış ardından ise bu önermelerden akla uygun sonuçlar çıkarmaya çalışmıştır soruyorum sibyl'e dorian'ın verdiği tepki hem psikolojik olarak hem de akılsal ve duygusal olarak aşırı zorlama değil mi
Dorian Gray'in PortresiOscar Wilde · Yabancı Yayınları · 201799bin okunma
Eleştiri ve incelemeyi sadece olumsuz anlamış birisine laf anlatılmaz. Iq skorunun ülkenin %52lik kesimi ile eş değer olduğuna kalıbımı basarım, anlayana.
arca koş
mortingen strasse yok anlamadık yahu allah aşkına çocuklarla uğraşmaktan valla baydım