Hukuk Sistemin Korkunçluğu Ve Kafkaeskliğin Mükemmel Anlatımı
2022 4. kitabı
Ahh ahh Kafkam Hüzünlü Kekim benim , yine o kadar mükemmel noktasına virgülüne kadar yoğun anlatmışsın ki her okuduğumda farklı anlamlar hissediyorum :') Kitabı inanın bana nasıl anlatacağımı bilmiyorum o kadar çok söylenecek şey , hissedilecek duygu , sarf edilecek kelime var ki ne diyeceğimi bilemedim ama çok bariz aşık olduğum bir Kafkaesk diyebiliriz kısaca Kitabın her bölümünde (10 Bölümden oluşuyor) farklı bir keder , olay , duygu hissediyorsunuz ; hukuk sisteminin o korkunç deviniminin güçlü yetkililer tarafından bile durdurulamayacağını tekrar ve tekrar bize en güzel lisanla anlattığı için Kafka'ya sonsuz minnettarım , sanırım tüm hislerimi anlatan cümle buydu ... Kitabin her bölümü beni çok etkiledi fakat katedraldeki rahibin anlattığı bekçi ve Taşralı adam hikâyesi o kadar anlamlı ve yoğundu kii her okuduğumda farklı anlam , farklı şeyler öğreniyorum ( hâlen tam olarak anlamdıramadığım yerleri bile var isterseniz fikirlerinizle yardımcı olabilirsiniz , çok sevinirim ) . Tekrardan Kafka'ya teşekkürlerimi sunuyorum , sağlıcakla kalın Franz Kafka Dava
DavaFranz Kafka · İndigo Yayınları · 201764bin okunma