2022 88. kitabı
Okunma: 29 Kasım 2022 20:02
Merhaba #kasım @bilgiyayinevi çıkan @anooshirvanmiandji kaleme aldığı bir baş ucu kitabı diyebileceğim #saklıasa ile geldim. Bir kitap düşünün neredeyse her satırının altını çizdim. Üniversite öğrencisi bir gencin bütün isteklerini yerine getirebileceğini düşündüğü bir asanın peşine düşme hikayesi. Genç asayı bir kitabın içerisinde şifreli bir şekilde sadece kendinin anlayabileceğini düşündüğü bir arayışın içine girer bir gün yolu bir sahaf’a düşer Hikaye buradan sonra başlıyor. Gençle birlikte bizde şifrelerin peşine düşüyoruz o kadar güzel ahlaki açıdan Erdemli olmanın önemi hakkında ve daha sayamayacağım bir sürü kıymetli konular hakkında sahafın seminer tadında bilgileri bize de çok bilgiler katıyor ve sonunda genci çok güzel bir süpriz bekliyor. Hiçbir karşılaşma tesadüf değildir bence Gönül rahatlığıyla mutlaka okuyun dediğim bir eser okudum. #arkakapak yazısı kitabı çok güzel özetliyor cevaplar hem bizim içimizde hem kitabın içerisinde kitapla kalmanız dileğiyle Gerçek güç nedir? Liyakat ne işe yarar? Nasıl bütün insan olunur? Ahlaki zekâ ne için gerekli? Emek ve Erdem bize ne katar? Hak etmeden kazanırsak ne olur? Niçin, ne zaman ve nasıl sorumluluk almalıyız? “Aradığın kıymetli asa saklıdır en derinde, Vazgeçmezsen bulursun onu ta yüreğinde.” Mustafa Kumru Yazarımızın aromatik adam kitabını da çok merak ediyorum Saklı Asa Anooshirvan Miandji
Saklı AsaAnooshirvan Miandji · Bilgi Yayınevi · 0337 okunma