2022 26. kitabı
Okunma: 22 Aralık 2022 00:34
Bir Kuzey Macerası... Jack London tarafından yazılan ikinci okuduğum kitap. Okuduğum her kitabın da ,bir sonraki kitabını okumak için heyecanlanıyorum ve meraklanıyorum. Bu kadar kısa bir kitapta, sanki 500 sayfalık bir kitap okumuş gibi hissediyorsunuz. Jack London'ın yazdığı kitaplarda kendinden bir şeyler katığını, kendi hayatından eklemeler olduğunu okudukça fark ediyorsunuz. Kitabın ilk 15 sayfasında bir şeyler anlamıyorsun, sonra bir anda kitabın ana karakteri şaşırtıcı bir şekilde kitaba giriş yapıyor. Naass, Akatan adasında yaşayan bir kabile reis,yaşadığı adada başka bir kabileyle kan davaları vardır . Sebebi ne olduğu tam olarak bilinmemektedir. Naass'ın bir an önce evlenmesi ve kan davasını sürdürmesi gerekmektedir ama kaderin cilvesi onu kan davalı olduğu diğer kabilenin kızı Unga ile karşılaştırır ve ona aşık olur. Bu yüzden onunla evlenme kararı arlır. Asıl hikaye düğün günü başlar ve Naas uzun ve yorucu bir yolculuğa çıkar. Jack London Bir Kuzey Macerası
Bir Kuzey MacerasıJack London · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202425,3bin okunma