"Ölümün soğuk nefesini hissediyor musun?Eğer, hissetmiyorsan yeterince korkmuyorsun demektir "
Yıldız,pembe panjurlu çiçekçi dükkanında mutlu bir hayat sürerken ansızın karşısına çıkan kırmızı güller hayatının bundan sonra hiç de umduğu gibi olmayacağının habercisiydi. Güllerin sayısı,sarılı olduğu pembe tüller,sarı bir zarfa konmuş not kağıdına yazılmış "Yıldız Gözlü"diye başlayan mesajlar hepsi birer ipucuydu aslında sonuna doğru giden yolda...
Yıldız 'ın çiçekçi dükkanında sadece kırmızı güllere yer yoktu,sebebi kalbinin en karanlık odalarında kilitliydi.Bildikleri ne kadar gerçekti.Gelen güllerde yazılanlar gerçeği öğrenmesine yetecek miydi?
Yıldız 'a gelen kırmızı güller elbette gizli hayranından gelmiyor ve aşkı müjdelemiyordu.Çünkü o güller intikam denizinde yıkanmıştı ve ölümü haber veriyordu.
Yıldız ya bu gülleri gönderen kişiyi bulacak ya da adım adım ölüme yaklaşacaktı.En yakın arkadaşı Ali'nin de yardımıyla gülleri gönderen kişiyi bulmak için Alaz'a ulaşırlar.Alaz bir yandan Yıldız'ı korumaya çalışırken bir yandan da Yıldız'ı kendi karanlık dünyasına istemeden de olsa dahil etmiştir.Artık sadece gülleri gönderen kişiyi bulmaya çalışmıyorlar aynı zamanda Alaz'ın ezeli rakibi Kara Tilki'den de korunmaya çalışıyorlardır.
Alaz ve Yıldız'ın maceralarını okurken aklıma başrollerini #bradpitt
ve #angelinajolie nin paylastigi
#mrandmrssmith
filminin sahneleri geldi Özellikle kitapta herşey bitti derken tekrar alevlenen olaylar sürpriz olmuş.
Soluk soluğa okunacak bir macera,her anı gerilim dolu gizemli olaylar ve tüm bu yaşananlara rağmen yüreğinizi ısıtacak sımsıcak bir aşk hikayesi okumak isterseniz mutlaka okuyun bence.
"Pembe tabutunun son çivisini sen çakacaksın Yıldız Gözlü Kız ve ben o gün o tabutu kırmızı güllerle donatacağım."
Yazarın kalemiyle tanışma kitabımdı.Diğer kitaplarını da okumak için sabırsızlanıyorum.
@pnarr_uzn
@la_kitap