Selamlar ben selen, bugün sizlerle hilekâr hakkındaki yorumlarımı paylaşacağım umarım bu kitap yorumumu sıkılmadan okuyabilirsiniz!
Her zamanki gibi ilk başta size konusunu kısaca anlatacağım, kitabın geçtiği dünyada şeytan (iblis) avcıları ve şeytanlar bulunmakta ve bunlara Melekler, Vampirler, Devler, Kurt Adamlar, Kara Elfler gibi farklı doğa üstü yaratıklar da dahil, Ana karakterimiz Cassie tam adıyla Cassandra ( umarım doğru yazmışımdır) bir şeytan yani iblis avcısıdır, Cassie en son ki görevinde bir takım arkadaşı tarafından ihanete uğrayarak hayatta kalması imkansız olan bir çukurun önünden aşağı itilir ve ölümün eşiğinden döner, aslında o çukurda düştüğü anda ölmesi gereken Cassie kehanette yaşayacağı yazdığı için şeytanın oğlu Aidanhell tarafından kurtarılır ve Cassie’den tahta oturması için ona yardım etmesini ister, Aidanhelli’n bu isteğinden sonra ( emri de diyebiliriz ) kehanetteki olaylar bu şekilde yavaş yavaş yaşanmaya başlar.
Şimdi kitabın konusunu anlattığıma göre benim kendi yorumuma geçebiliriz demektir, Şahsen ben kitabın başlarında biraz sıkılmıştım ve başları baya beklentisiz okumuştum, ama zaten kitapta ilerledikten sonra biraz daha kitap ilgimi çekmeye başlamıştı ve bende daha büyük bir merakla kitabı okumaya devam etmiştim. Kitapta beni mest eden ilk şey kitabın içindeki resimlerdi asi çakıl taşındaki gibi amatör çizimler değildi ve ben okurken çizimler sayesinde daha da heyecanlanmıştım. Kitapta beni mest eden ikinci şey ise kesinlikle içindeki Yunan mitolojisiyle ilgili olan kısımlardı özellikle bildiğim isimleri duyunca çok heyecanlanmıştım. Yazım diline gelecek olursak, çok iyi değildi yazım dili biraz sadeydi, olaylar hissediliyordu fakat bence bazı yerlerde kopukluklar vardı özellikle son bölümlerde ben bir kısmı anlamak için sayfayı 3 kere falan en baştan açıp okumuştum anlamak için.
(Kitapta çok sinirlendiğim yerler olmuştu hatta size hatırladığım bir kısmı örnek vereyim, kitabın ortalarında mı ne Draza Cassie’yi almak isteyince Aiden işim bitsin veririm sana diyordu o kısımda sinirlerim bozulmuştu bu kız oyuncak mı lan ne vermesi ne alması diye)
Özetle kitap acayip iyi değildi ama kötü de değildi o yüzden kitaba puanım 10/7