2023 12. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2023 20:02
6 yıldır uygulamada hep başka yazarların kitaplarını övdüğüm yeter, bugün size kendi kitabımı övmeye geldim. :) Kitabımın konusundan bahsedeyim; Ana karakterimiz Mert, 'herşey idim, hiçbir şeye değmezmiş' sözünün ete kemiğe bürünmüş halidir. Oldukça varlıklı bir ailede büyümüş ve iyi bir eğitim almıştır. Ailesini hayatının merkezine koyduğu için başka arkadaşa, dosta ihtiyacı olmamıştır hiçbir zaman. Bir gün ailesi ile araçla eve dönerken trafik kazası geçirirler ve aile bireylerinden (anne, baba, abi) yalnızca Mert kurtulur. Ancak Mert o arabanın içinde bütün dünyasını da yitirmişdir. Yaşayan tek akrabası olan anneannesi Mert'e sahip çıkar ve okulunu bitirmesi için elinden gelen her seyi yapmaya çabalar. Ne yazık ki anneannesi de bir kaç yıl daha yaşadıktan sonra vefat eder ve böylece Mert'in hayatta kimsesi kalmamış olur. Aramızda yaşayan bir gölgeden farksızdır artık, gideceği, sığınacağı ya da güvenebileceği kimsesi kalmamıştır. Ailesinden ve anneannesinden yüklü miktar miras kalmıştır ancak Mert yalnız başına hayata uyum sağlayamamaya başlayacaktır. Yaşamını sonlandırıp ailesine kavuşacağı cesareti de kendinde bulamaz ve sonunda yalnızlığının çaresini evine oda arkadaşı aramaya başlamakla arar. Bir gün evine döndüğünde kapısının önünde gizemli bir kız ile karşılaşır. Kızın gidecek bir yeri yoktur, eğer yardım etmezse sokakta kalacağını söyler ve Mert buna gönlü razı olmayarak kızı evine davet eder. Mert'in yeni kiracısı olmuştur artık Bahar ve kısa sürede iş bularak kirayı ödemeye başlayacağının da sözünü verir. Başarısız bir kaç iş arama deneyiminden sonra nihayet beş ortak arkadaşın beraber işlettiği bir kafede iş bulur ve kısa sürede bu beş arkadaşı çok severek ev sahibi Mert'i de bu güvenilir insanlarla tanıştırmak ister. Ancak Mert, yeni kiracısı Bahar'a bile tam olarak güvenemeden bu yeni beş arkadaşla tanışınca hayatı alt üst olacaktır. Sonu olmayan bir gizemin içerisinde bulur kendisini ve Bahar'ın bu yeni arkadaşları ile olan daha öncelere varan bağlantılarını çözmeye çalışırken kendisini bir kovalamacanın ortasında bulacaktır. ############## Umarım beğenirsiniz, keyifli okumalar. Tür olarak kitaba fantastik, bilim kurguyu eklemişler ancak alakası yok, neye göre o kategoriye koymuşlar onu da bilmiyorum.
Görülmezler KulübüHarun Gülle · Elpis Yayınları · 202312 okunma
1.083 Gösterim
Hayırlı olsun, başarılar dilerim.🤲 Bu vakte kadar kitabınızdan bahsettiniz mi ben rastgelmedim bilmiyorum. Bunun için ayrıca taktir ettim sizi. 👏
Çok teşekkür ederim Aysun hanım. Hayır bahsetmemiştim 😊
Başarılar dilerim. Etkileyici bir tanıtım olmuş. En kısa sürede okuyabilmek dileğiyle :)
Teşekkür ederim Murat bey 😊
Konusu oldukça dikkatimi çekti, en kısa zamanda temin edip okuyacağım. Yüreğinize, kaleminize sağlık:)
Çok teşekkür ederim Betül hanım 😊
Konusu hoşuma gitti kaleminize yüreğinize sağlık Harun bey, en kısa zamanda bende okumayı düşünüyorum 📖
Çok teşekkürler Aylin hanım. 😊
Tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.
Çok teşekkür ederim 🙂