Ben kim miyim!
Bugün radyoterapimin yirmi beşinci, kemoterapimin ise beşinci günü. Bir kaç ay önce boğulurcasına öksürük nöbetleri sonrasında gittiğim dahiliye uzmanı, onkoloji servisine yönlendirdiği zaman
17,1bin Gösterim
Ablam yine gözlerimizi doldurdun. Sağlıklar diliyorum size ve Annenize. Annenizi size , sizi çocuklarınıza bağışlasını temenni ediyorum seviliyorsunuz...
Allah razı olsun Eray, çok çok teşekkür ederim ilgin için, ayrıca telefonla görüşmemiz nezaketin için. Sevgiyle 🍀💐
Herkese ilgisinden, samimi dileklerinden ve yürekten yazıldığında inandığım kıymetli her bir kelimelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tedavi sürecinde olan annem, her kemoterapi aldığında telefonla beni arayarak, geçmişinde olan bir şeyler anlatıyor. Birlikte yeri geliyor gülüyor, yeri geliyor ağlıyoruz. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vererek ben hastayım algısı oluşmasına neden olduysam herkesten çok özür diliyorum. Huzurla 🍀🌿
Çok geçmiş olsun anneciğinize 🙏 Rabbim acil şifalar versin inşallah 🙏 Geçen yıl babamın Akc Ca olduğunu öğrendiğimde ne yaparım, nasıl söylerim babama demiştim. 10 cm'lik kocaman bir kitlesi vardı ve artık yaşam kalitesini fazlasıyla etkiliyordu. Onsuz nasıl yaşarım, gözümün önünde erimesine nasıl katlanırım diye çok ağladım. Maalesef ki güçlü olmak ve mücadele etmek gerekiyor. Kendini bırakmak çözüm değil.. 6.kür kemoterapiyi aldı geçen hafta. 60 gün her gün İzmir'e ışın tedavisine gittik. Sonuç olarak yarı yarıya kitle de küçülme oldu. Ama babamdan da çok şey götürdü. Gözünün içine bakıyorum şu an.. Zor bir süreç.. Kolaylıklar diliyorum 🙏
Önceki 2 yanıtı göster
Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum, sağolun 🤲🍀
2 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Ellerinize sağlık yazılarınıza devam edin mutlaka 😊 ve Sağlığınıza en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ediyorum, tedavi sürecinde olan annem. Onunla birlikte tüm hastalara şifa versin inşallah Rabbim 🤲