2023 16. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2023 02:37
yazarın okuduğum ilk kitabı. serinin sevildiğini görüp merak ettiğim için okumak istemiştim fakat daha yeni ikisini de aynı anda seviyorum tarzda bir kitap okuduğum için buna daha da katlanamayarak zorlukla okudum. kitabın tek iyi yönü akıcı ve kısa olması olabilir. bir de yan karakterleri sevdim. onun dışında başta stanson için güzel ve sadık olduğunu düşünsemde zamanla bu değişti. başkalarıyla yatarken jenny'yi sevdiğini söylemesi, evleneceğini öğrendiğindeki siniri ve üstüne bir de giderken sofia'yı da yanında götürmesi... jenny'i geri kazanmaya çalışırken aynı zamanda sofia ile yakın olması ve hâl ve hareketleri. ne jenny'den ne de sofia'dan vazgeçebiliyor. okurken sinir krizi geçirdim özellikle sofia'ya aşık olduğunu anladığı sahnenin iğrençliği beni daha da delirtti. sofia için çok üzülüyorum her ne kadar bunu yapmamasını istesemde aşık olduğu kişinin üzülmemesi için gösterdiği çaba bir tek ona zarar verdi. ve sofia'nın da onu biraz olsun süründürmesini isterdim hemen üstüne atlaması yerine. güzel pek bir sahnelerini de okuyamadık zaten. ortalama bir kitaptı.
İtirazEmma Chase · Nemesis Kitap · 2022427 okunma
sence bu seri okunmaya değer mi
gizem
ne demek askk