4. Okumak Güzeldir Kitap Okuma Yarışması başladı | TÜRKİYE GENELİ KATILIM
Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek, Türk Dili ve Edebiyatı’nın seçkin eserlerine ilgiyi artırmak için “Okumak Güzeldir” sloganı ile geleneksel olarak düzenlediğimiz 4.
··15 alıntı·
1,76milyon Gösterim
Sadece eyüp sultanda oturanlar mı kayıt yaptırabiliyor
2 sene önce çok kişinin hakkına girdiniz. sistemsel bir çöküş olmayacağı konusunda herkese garanti verip yarışma günü herkesi mağdur ettiniz. onu iptal edip düzenlediğiniz 2. yarışmada da çoğu kişi saçma bir çeviri sorunu yüzünden çoğu soruyu doğru dürüst okuyamadı bile, bu konuda uyarı ya da sonradan açıklama yapmadınız. 2. yarışma için çoğu kişi hevesini kaybetmişti, belki ilkinde başarılı olacak kişiler 2. yarışmaya kadar okuduklarını unuttular. bu yarışmaya heveslenip girecek buradaki arkadaşlara söylüyorum, kitap okumak her zaman için güzeldir fakat lütfen bu yarışmadan ve sisteminden çok beklentiniz olmasın.
Önceki 14 yanıtı göster
Oğuz bey açıklamanız olmadı diyorsunuz fakat bu konuda yeteri kadar açıklama yaptık ve mahcup olduk... Geçen sene sistemde bir problem yaşanmadı, artık daha deneyimliyiz. Tekrardan özür diliyoruz.
6 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Kitap sitesinde bir kitabı aşağılamak, hatta geniş bir bakış açısına sahip olması beklenen kitap severlerin “Huzur sokağı mı, tam da Eyüp belediyesine yakışan bir hareket “ derken Sebahattin ali ve Kemal Tahir’in kitaplarını görmemek ? Huzur sokağı 100’ün üzerinde baskı yapmış, geniş bir kitle tarafından sevilen , asla başörtüsü karşısındaki aşağılamayan , bilakis dönemin şartlarında cesareti kırılmış İslami yaşam tarzı gençleri cesaretlendiren bir kitaptır . Kendi görüşünden kitaplara ağırlık vermeyip diğer görüşlere de yer veren bu kitap seçimleri için Eyüp belediyesi , tişkkirr idirimm 🙂
Önceki 1 yanıtı göster
Sen emin misin huzur sokağının ne içerdiğini bildiğinden, nefret ve düşmanlık yayıcı, başörtüsüzleri ötekileştiren, adeta şeytanvari anlatan, edebi değeri bile olmayan bir "şey" , kitap demek istemiyorum
10 yanıtı göster
Sürekli olumsuz eleştiri yapmak yerine, kitabı okuyup değerlendirme yapmak, beğenilmiyorsa bile sebepleriyle kendi düşüncelerimizle neden beğenmediğimizi harmanlamak daha mantıklı.Kitaplar belli, yarışma şartları belli.Oku değerlendir.Ya da katılma.Çok istiyorsanız siz yarışma yapın o istediğiniz kitapları siz seçin biz katılalım.
evet bu siyasi bir yarışma değil, kitap okuma yarışması :) kitapları da kendimize göre ayrıştıracaksak yandık.
6 yanıtı göster
Huzur Sokağı hahahahah, tam da Eyüp Belediyesi'ne yakışır bir kitap 👌🏽
ah bu siz ve ideolojik bakışınız...
8 yanıtı göster
Evet, "Huzur Sokağı" insanları aşağılamak, ötekileştirmek, ayrıştırmak için iyi seçilmiş bir kitap. Otuz yıl önce okudum ama zaman geçtikçe kitaptan ve yazarından iğrenmem artarak devam ediyor.
Önceki 1 yanıtı göster
@realistbirpesimist Efendim diğerleri, o dengesiz kadının, sapkın kitabını okutabilmek için konulmuş tabi.
2 yanıtı göster