2023 11. kitabı
Okunma: 15 Mart 2023 13:57
Kitaplarda kaybolmak.... Nasıl anlatılır ki bu duygu... Elinize aldığınız her kitapla başlayan farkı serüvenler, farklı hissiyatlar... Çevirdiğiniz sayfayla gözünüzden akan yaşlar, kahkahanız
Büyük Defter - Kanıt - Üçüncü YalanAgota Kristof · Yapı Kredi Yayınları · 20258,4bin okunma
3.557 Gösterim
Bu yorum görüntülenemiyor
Merak ediyorum, ilk iki kitapları kim yazdı? Hangi kardeş yazdı sizce? Ve neden öyle olduğunu düşündünüz?
Merhaba abla. Ben ne zaman kitap siparişi oluştur al için liste yapsam senin sayfana geliyorum. Birkaç yıl öncede sohbet etmiştik sizinle. Uzun zamandır takip ediyorum ve beni takip ettiğiniz için de teşekkür ederim. İncelemeleriniz arasında bu kitabı sipariş vermek istiyorum. Çok beğenmişsiniz ben de beğeneceğimi umuyorum
Leman Hanım, kitabı okumaya başladığınız andan berii yorumunuzu merakla bekliyordum sonunda geldiii🥰🥰📚 Kütüphanemde olan ve okumak için sabırsızlandığım bir eser. Tekrar basılınca hemen almıştım. Kaleminize sağlık yine heyecan uyandıran, incelikle yazdığınız incelemeniz mest etti🙏😇🤍📚 Daha güzel kitaplarla hep buluşmak dileğiyle💚
Önceki 2 yanıtı göster
@Kitaplarafisildayankizz 💝
İncelemeniz çok güzel, bana kitabı merak ettirdi doğrusu 😍okunacaklar listeme ekleyeceğim👍🏻
Leman hanım bende yeni bitirdim kitabı. Kitap ortalara doğru normal ;) gidiyordu, klasik bir hikaye formatında ancak sonradan, hikayedeki ikizlerin isimlerinin ve zamanlamadaki sıralanış değişiyor. Şaşırtan gelişmeler ortaya çıkıyor. Vesselam okunmaya değer bir kitap...
Kesinlikle okunmaya değer bir kitap, Kemal bey, şaşırtıcı bir örgüye sahip. Beni çok etkileyen eserlerden biriydi. Keyifli okumalar diliyorum 😊🙏🌷
1 yanıtı göster
Yeni bitirdim bu kitabı ve kesinlikle iz bırakacak bir eser..