Ne seri beğeni yapın ne de lütufta bulunur gibi son gönderiyi beğenin. Örneğin; kişinin bir gönderisi ekranıma düşüyor okuyup beğeniyorum akabinde gelip son gönderiyi beğenip gidiyor okuduğundan şüpheliyim. Zorunlu hissetme kendini kardeşim ben zorunluluktan değil okuyup anlayarak beğeniyorum.
Siz böyle düşünüyor olabilirsiniz ama katılmıyorum tabi ki okumamak saçma ama ben okuduğum her şeyi beğeniyorum insanların burada ya,ıp paylaştığı alıntıları kendinden paylaştıkları bir his ya da düşünce olarak gördüğüm için hem emeğine hem paylaşımına teşekkür etmek gibi bir şey benim için
Benim serzenişim dakikada 50 gönderi beğenen kişilere. Mantık olarak zaten okumadığını anlıyoruz bu kişilerin, ayrıca seçici olmaması da itici bir etken.
Bu yüzden kavga etmişliğim engellenmişliğim var.. 🤭 beğeniyorum bir şeylerini arkasına upuzun yazmışım tıkır tıkır beğeniyor.. 🙄 bunu yapmayın karşılık beklemiyorum sizde beğenin diye, hoşunuza gidiyorsa beğenin ama önce okuyun dedim diye engellemişti birisi..
Alıntıların çoğunu okuyorum takibe düşen. Beğeniyorum da sonra bir bakıyorum bildirimler, telefon titriyor. Beğeni ya da takip amacım değil, umrumda da değil de. Gerçekten okumadan beğenmeyin telefon afallıyor.