2023 26. kitabı
Rüya; "Hala mafya kitapları mı?"  diyorum kendime ama bu işe bir dur diyemiyorum. Takım elbiseli mafyatik adamlar, tehlike, çatışmalar, acımasızlık ve güç savaşları beni büyülüyor galiba. Hele İtalyan mafyası denince düşüp bayılasım geliyor. İşte kitaba tam da bu duygular ile başladım. Leo ile tanışmak için can atıyordum ama bizim Leo, odun çıktı. Ser verip sır vermeyenlerden. Aşık olduğu kıza da uzaktan uzaktan bakıp racon kesenlerden. Kitaptan çok bahsetmek istemiyorum. Çünkü ben kendimi tutamayıp, her şeyi anlatıyorum. Ama kitapta hız kesmeden birbiri ardına sırlar gün yüzüne çıkıyor ve olaylar hararetleniyor. Bize de keyifle okumak düşüyor. Ben yazarımızın kalemi ile #lucca kitabı ile tanışmış ve çok sevmiştim. Okuyalı çok uzun zaman oldu ama hala Lucca deyince kalbim delicesine çarpıyor. #leonardo kitabında mıç mıç bir aşk yok. Böyle bir beklentiye girerseniz, hayal kırıklığına uğrarsınız. Ama karakterler arasındaki ilişkinin laçka olmadığı bir kitap arıyorsanız, bu kitap tam size göre... • 🪻 Ben bu kitabı; Kitaplarm_ve_ben İlkay Çağlıyan ve Tuğçe Akıllıoğlu ile okudum. Keyifli sohbetiniz için teşekkürler kızlar 🪻
Edebiyat Roman
LeonardoSeda Meydan · Theseus · 202241 okunma
İyi ki birlikte okuduk canım 🥰
Rüya
Her zaman ki gibi aynı şeyleri sevip, aynı yerlere takıldık 🤣🤭