Puan vermedi·%76 (172/224 syf.)·
Bu kimin cesedi ? İnanın ki artık hiç merak etmiyorum kimin cesedi olduğunu … Neden mi çünkü olaylar diyaloglar gelişmeler tam anlamı ile bana göre fiyasko oldu …. Çok merak ederek heyecanlanarak aldığım YİRMİNCİ YÜZYILIN EN İYİ POLİSİYELERİNDEN BİRİ olan Bu Kimin Cesedi? nasıl olmuşda en iyi polisiyelerden biri olmuş orası da ayrı bir soru işareti ama neyse gelelim asıl konuya ilk 100 sayfa ben ne okudum burda neler oluyor inanın zerre anlamış değilim sonrada zaten ilerledikçe iyice sıkmaya başladı kitap yani demek istediğim PARA nız cebinizde kalsın okumak istiyorsanız Sherlock Holmes veya Arsen Lüpen tavsiye ederim ve bu kitaptan uzak durun…
Bu Kimin Cesedi?Dorothy L. Sayers · Sahi Kitap · 202183 okunma
2.398 Gösterim
Okumayız olur biter Can bey 😅 inceleme için ağzınıza sağlık teşekkürler.
KahveCan
Çok teşekkür ederim paranız cebinizde kalsın bana dua edersiniz bol bol 😄
Cesedi öğrenseydik 😂🤭
KahveCan
Beyan inanın ki o kadar kötü 😄
Abi John Verdon'un kitapları efsane,cok güzel polisiye romanları va.rJohn Verdon pişman olmazsın okumamışsan.
@zerzzzzzz inşallah ☺️
Bundan sonra alacağınız kitapların puanına, yorumlarına ve alıntılarını takip edin, araştırın. Mesela bu kitap 10/6 puan, beğenen az ise, beğenmeyen çoksa belli eder kendisini. :') Siz en iyisi sırada ki kitabı, Kinyas ve Kayra'ya zaman ayırın. Aldığınızı gördüm çünkü. 🙈
KahveCan
@uzaydabikitap çok teşekkür ederim çok incesiniz ☺️🙏
KahveCan bey iyi bir polisiye okumak isterseniz, Abum Rabum derim.
KahveCan
Listeme alayım çok teşekkür ederim ☺️🙏
:) Ramazandan sonra bir şans daha vermez misiniz? Şaka bir yana büyük yayınevleri öyle niteliksiz eserler basıyor ki, tuhaf. Polisiye olarak Jean Christophe Grange cok ama çok iyidir ôzellikle Leyleklerin Uçuşu. Okursanız düşüncenizi bilmek isterim. Saygılarımla
KahveCan
Çok teşekkür ederim bi şans verip okumak istedim ama malesef 100 sayfa anca dayanabildim tamamen çöp benim için bu kitap