Geçen sene bu tarihlerde, 2 Mayıs hayatımın en önemli günüydü. Ta ki bu sene evlenene kadar*. :) Cânım 1000Kitap, her gün varlığına şaşırıyor ve şükrediyorum. Sadece bir insana 1 kitap okutabilmek bile mükemmel bir olayken 11 yıldır binlerce defa bunun gerçekleştiğini bilmek inanılmaz mutlu ediyor. ❤️ *bkz: 7. ok. :)

1000Kitap

@1000Kitap
·
Bugün 1000Kitap’ın doğum günü sevgili okurlar. 1000Kitap, Türkçenin en geniş referans kaynağı ve Türkiye’nin en büyük yerli sosyal ağı oldu. Eklediğiniz her alıntı ve incelemelerin her harfi için binlerce teşekkür ederiz. Bu başarı hepimizin. ❤️
1000Kitap
··1 alıntı·
4.025 Gösterim
5 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Sizi yürekten kutluyorum... 100Kitap gerçekten Mükemmel bir Girişim. Türkiye'de bir örneği olmayan, Ülkemiz ve tüm Gönül Coğrafyamızdaki İnsanlara Bilim, Sanat ve Kültür alanında büyük katkılar sunacak böyle bir uygulamayı hayal ettiğiniz, bu hayalinizi projeye dönüştürüp daha sonra var ettiğiniz için kendinizle ne kadar gurur duysanız az. Son iki ay içinde güzel güncellemeler oldu ve şikayet edilen sorunlar çözüldü. Lütfen çıtayı hep daha yukarıya taşıyın, niteliğe önem verin, çünkü buna çok ihtiyacımız var.
Mutluluklar dilerim size bir ömür boyu Hacı Bey. 🙏🏾Bu güzel uygulamaya ulaşmamızı sağladığınız için de teşekkürler 🥰
Mutluluklar dilerim size🙏🏻 Uygulamaya gelecek olursam da gerçekten çok güzel bir uygulama. Bir yazar ve okuyucu olarak en çok aktif olduğum yer burası, arkadaşlarıma da önerdim onlar da çok sevdi önermeye de devam edeceğim. Bu faydalı uygulamayla bizi tanıştırdığınız için teşekkür ederim.