Sizin siyasetiniz yerin dibine batsın keşfedimin tabiri caizse ebesi ağladı yeter da valaha. O ordan b*k diyor o ordan küfür ediyor o ordan şere*sz mahlukatlar diyor o ordan bunu diyor şunu diyor evimiz de ailem birbirine girdi siyaset yüzünden. Her seçim veya her siyaset konusunda bunu yapacaksanız sizin insanlığınızdan şüphe ederim. Düşünceleriniz, siyasetiniz yerin dibine batsın.
Siyaset & Politika
··1 alıntı·
1.408 Gösterim
az önce cinayete kurban gitti biri 😔😔😔 bizim burda orduda . Allah akıl fikir versin.deger miydi o partisi şu partisi.
Bizim Urfa da dediklerine göre bir avukat öldürdüler. Bakın işte bu yüzden taraf tutmuyormu nefret kusuyorum siyaseten ve siyaseten konuşan insanlardan nefret ediyordum.
Erdoğana oy verenler veya CHP ye oy verenler beni takipten çıksın veya ona oy verenler çıksın diye iletiler yağıyor artık 😅😅 cidden *beyinsizsiniz* Direkt provakasyon ve siyasi görüşü olanlar beni direkt engelesin.
Oy vermek vatandaşlık görevi ve bunu yaptığımız için biz mi suçlu oluyoruz tabiki bende siyasetin kavgaya dönüştürülmesinden hoşlanmıyorum ama bunun için küfür etmeyede gerek yok
Ama küfür eden dolu iletiler gözümü kanatı.
Niye arkadaşlar bu iletim çoğu kişinin zoruna gitmiş. Doğrular ve gerçekler can acıtır
Gençliğiniz bitti öyle mi! Peki konuşalım ozaman. Recep Tayyip Erdoğan başa geldimi şeriat gelmedi. Herkes çarşaflı olmadı. Ekonomi düzelmedi veya yerin dibine girmedi. O kadar siyaseten anlıyorsunuz demi ozaman. CHP geldimi başa kimse başörtüsünü indirmedi namazdan dinsiz imansız olmadı. Teröristler ülkeye sızmadı. İç isyan çıkmadı. Siyasi görüşü olanlar tek bir yerden araştırma yapmayın. Gidin bir çok yerden bakın. Ondan sonra bir Parti'nin kimlerle itifak neden kurduğunu araştırın neden böyle seyler yaptığına bakın ne çıkarlari var herşey orta da gidin okuyun anlayın ezbere konusmayin boş boş konuşmayın. Herkes hatta yaptı bu sizi alakadar etmez kimse kimsenin hayatı ile oynamadı. Kimse kimsenin söz hakkına karışamaz sizler sadece kendiniz ile sorumlusunuz basmı kaldıracaksınız ozaman kendi düşünceniz ile baş kaldırın birin düşüncesi ile bir yerlere gelmesiniz. Beyin var ya vala bedava para ile değil.
Birbiriniz ile çelişiyorsunuz arkadaşlar yapmayın. Bakın vala pişman olacaksınız benden söylemesi. Akılı olun. Siyaset size birşey elde etmez. Biri gelip sizi öldürmedi. Veya biri gelip sizin kolunuzu tutup bunu giyeceksin bunu giymiveksin. Şeriat veya laik bir ülke olmadı burası kendinize gelin aklınızı kullanın bakın vala yan etkisi yok.
Siyasi görüşü olan herkes kik varsa engellesin beni hepiniz beyinsizsiniz. Artık hakareten anlıyorsunuz. Siyasi görüşünüz bile berbat. Hepiniz bir kuş kadqr değilsiniz açık açık diyim. Engeleyin beni ya da yorum yapın ben sizi engelerim. Zaten yüzsüzünüz. Ben veya diğer insanlar sizin hayatınızı düşünecek değiliz. O gidip AKP ye verdi diye veya ben veya diğeri CHP ye verdim diye kimsenin hayatıyla oynamadım ben kendim hayatımı düşünürüm. Bunu bilin sadece ben de değil hepiniz kendi çıkarınızdsn başka bir işe yaramıyorsunuz. Sözüm meclisten dışarı değil içi siyasi görüşünüz yerin dibine batsın.