•Sadakatin sembolu Hachiko
2023 21. kitabı
Okunma: 08 Haziran 2023 00:00
Merhaba 1K ailesi. Gözlerim dolu - dolu, tüylerim diken - diken okuduğum kitabın incelemesiyle geldim. Gerçekten müthiş bir kitap. Okurken duygulanmamak elde değil. Ben çok beğendim. Resmen profesöre imrendim, böyle gerçek bir arkadaşı olduğu için. Okuyun,okutun. Gerçek bir arkadaşlığın, sevginin, sadakatin anlatıldığı,umudumuzu kaybetmemeği, ne olursa olsun direnmeği, pes etmemeği öğreten mükemmel bir hikaye. Okurken insana çok şey katıyor. Ve birde şunu çok iyi anladım ki gerçek hayatta bir köpek kadar olamayan insanlar var. Biz insanlara gerçek bir ders verdiğin için teşekkürler *Hachiko*. "Ne kadar iyi bir köpeksin. Hachiko, sen tüm dünyadakı en iyi köpeksin." Ve böyle bir mükemmel hikayeyi kitap edip bizlere sunan Leslea Newman'a sonsuz teşekkürler. Keyifli okumalar... Leslea Newman Hachiko
İnceleme
HachikoLeslea Newman · Yakamoz Yayınları · 20202,625 okunma
Mən filminə baxmışam, çox təsirli idi film. Film o qədər təsirlidirsə, kitabın nə dərəcədə olduğunu təsəvvür edirəm
Yəqin ki filminə baxmısınız(çox adam filmdən sonra kitabını oxuyur), lakin işdi əgər baxmamısınızsa mütləq baxın məncə.
Fatima Mhrremova ♡
@imannovv Kitabdan sonra baxdım filmə, amma daha çox kitabı bəyəndim. Filmi sonu xaric o qədər də bəyənmədim)
Fatima Mhrremova ♡
Ve Hachiko sayesinde sıkı okur oldum💃🤭