Seyir-Piraye
2023 4. kitabı
Okunma: 10 Haziran 2023 01:53
Merhabalar... Açıkçası şuan için güzel bir kitap olduğunu düşünüyorum. Ama bunu düşünmek benim için hiç kolay olmadı. Bu kitabı okurken çok zorlandım, çok yoruldum. Kitabın anlatımından mı, hayır, dilinden mi hayır. Ama kitap başlarda çok karışık gelmişti sürekli bir geçmişe bir günümüze geldiği için olaylar kafamda çok karışmıştı ve defalarca kez kitabı bırakıp tekrar başladım. Öyle ya da böyle okuya okuya belirli bir noktaya geldim. Ve o noktadan sonra kitap su gibi akmaya başladı. Başta karmaşık gelen o durumlar zihnimde oturmaya başladı ve kitabı okumak daha keyifli oldu. Bence, herkesin okuması gerektiğini bir kitap olduğunu düşünüyorum. Hayatımızla ilgili, biz olmamızla, ben olmamızla ilgili çok güzel yol gösteren bir kitap. Benim gibi başlarda okumakta zorluk çekenler olabilir ama kesinlikle pes edip tamamen bırakmamalısınız. Sonunu okurken çok keyif alacaksınız. Bu kitap zaten bir kişisel gelişim kitabı. Okurken neredeyse herkesin kitapta kendini bulacağına, kitabı daha iyi anlayacağına eminim. İyi okumalar.
SeyirPiraye · Mona Yayıncılık · 202115,1bin okunma