2023 425. kitabı
Okunma: 17 Temmuz 2023 10:15
Sevgili yazar bize bunu neden yapmış sormak isterim.Bu kadarcık kitap mı olur? Bu bize reva mı?Sitemimi ettikten sonra yorumuma geçebilirim. Uzun uzun bir yorum yapmıcam zira kitaba haklı olarak çok methiyeler düzüldü ve tabi ben de kitabı sevdim.Saçma sapan kaprisler,tripler,olaylar yaşamadık.Bu insana okuduğu beyin yakan kitaplardan sonra iyi geliyor.Roman da ,Nina da benim için süper karakterlerdi.Her ne kadar biraz despot mafya sever olsam da Roman benim de kalbimi fethetti.Hafif dozlu spoiler yediğim için kendisinin ponçik bir karakter olduğunu biliyordum(sadece karısına)Velhasılı kelam benden geçer not aldı. Kırdığım puanı tabi ki kısalığına bağlı hızlı akıştan kırdım.Ben hikayeyi yavaş yavaş,ilmek ilmek okumayı severim.Jet hızıyla okumuş gibi oldum.Tanışmaları,aşık olmaları sonra kavuşmaları bile aşırı hızlıydı.En azından bir 100 hatta 200 sayfa daha olsaydı benim için mükemmel olurdu. Yazarın dilini ve tarzını çok beğendim.Seriyi heyacanla beklicem.Çok tavsiye
Tuvaldeki YaralarNeva Altaj · Artemis Yayınları · 20252,957 okunma
1.257 Gösterim
Sık gördüğüm bir kitap yorumunu okuyunca iyice merak ettim 🤭 bende okuyayım şu tadı damakta bırakan kitabı😅💕
Oku canım seveceksin sende🥰👍🏻
Elim bol dedin oraya yazmışın puanı olmaz 10 a bas 😁😁
Smy
Hahaha ay gözde sevdiklerinden yolla bana da yaaa ben de severim nostalji olsun🤣
ve smut eksikti kitapta ben ondan kırmıştım puanını ajdjdjjdjd
Smy
Hahaha evet azıcık olabilirdi çok fazlasını da ben sevmiyorum 😜☺️
oooo harikasın bebek :D dedım senden 9 gelır dıye :D
Tanıyorsun artık beni 🐑❤️Tugce D.😘
Bu konu bu karakterler 600 sayfalık kitap olmaydı, Nina şahaneydi gereksiz tripler, ezik büzük tavırları yoktu.
Smy
Kesinlikle 👍🏻 Ninayı ben de sevdim böyle güçlü ve ne istediğini bilen karakterleri seviyorum 🤩
Keşke daha uzun olsaydı dimi tadı damağımızda kaldı 🥰🥰🥰🥰
Smy
Sorma kuzu ya çok moralim bozuk🤣