·240 syf.····Okunma: 17 Temmuz 2023 10:15 Sevgili yazar bize bunu neden yapmış sormak isterim.Bu kadarcık kitap mı olur? Bu bize reva mı?Sitemimi ettikten sonra yorumuma geçebilirim.
Uzun uzun bir yorum yapmıcam zira kitaba haklı olarak çok methiyeler düzüldü ve tabi ben de kitabı sevdim.Saçma sapan kaprisler,tripler,olaylar yaşamadık.Bu insana okuduğu beyin yakan kitaplardan sonra iyi geliyor.Roman da ,Nina da benim için süper karakterlerdi.Her ne kadar biraz despot mafya sever olsam da Roman benim de kalbimi fethetti.Hafif dozlu spoiler yediğim için kendisinin ponçik bir karakter olduğunu biliyordum(sadece karısına)Velhasılı kelam benden geçer not aldı.
Kırdığım puanı tabi ki kısalığına bağlı hızlı akıştan kırdım.Ben hikayeyi yavaş yavaş,ilmek ilmek okumayı severim.Jet hızıyla okumuş gibi oldum.Tanışmaları,aşık olmaları sonra kavuşmaları bile aşırı hızlıydı.En azından bir 100 hatta 200 sayfa daha olsaydı benim için mükemmel olurdu.
Yazarın dilini ve tarzını çok beğendim.Seriyi heyacanla beklicem.Çok tavsiye