ilk okudugum kitapti, dolayisiyla kitap okuma aliskanligimi baslatan kitap oldu, ilk kitap icin dogru bi secim miydi bilmiyorum ama okuduktan sonra favorim oldugu icin pisman degilim, cok iyi yorumlar almamasini konusuna bagliyorum cunku gercekten ölüm ve depresifligin harmanlanmis hali gibi karamsar bi kitapti ama okurken onlarin dunyasina girmek cok baskaydi, yosunun ve ozgurun uyumu ikisinin gecmisiyle birlesince daha da guzel bi hâl almis, aci gecmisleriyle dolu, hayattan beklentileri kalmamis, biri intikam icin cabalarken digeri olmek icin cabayalan iki insan birbirine asik olursa ne olur onu okuyoruz aslinda ama konusu tam olarak ask degil ayrica sirlarla, acilarla, intikamlarla dolu bi gercegi de okuyoruz, depresiflikte bir numara olabilir ama inanin okumaya deger, tek diyebilecegim modunuzun yuksekken okumaniz gerektigi yazar zaten benim en sevdigim yazarlardandir, busram.. yazarin dili cok akici olaya direkt giren bi kurgu, ozellikle alintilardan hangi birini paylasiyim diye dusundugum bir suru guzel cumle vardi, kendi kitabim postitlerle dolu merak ediyosaniz hic dusunmeden alip okuyabilirsiniz <3
[spoiler sayilabilir]
sonunun kotu bitmesi beni aglatan bi diger tarafi olmustu, sonunu ogrenmeme ragmen okurken aglamistim.. ama her sey gorundugu gibi olmayabilir o yuzden kesinlikle 2.sini almanızı da tavsiye ediyorum
~kitaplarda kaybolup, kotu gerceklerden uzaklasip, kitaplarda kurdugunuz, kendinizi orda buldugunuz hayatlarda kalin.. kocaman opucuklerr
Ölüme Fısıldayan AdamBüşra Yılmaz