Kitabı beğendiniz mi? Evet.
Diğer okurlara tavsiye eder misiniz? Evet.
Bu 'evet'ler geç kalınmış bir okuma sonrası yazılmıştır. Zira Mustafa Ulusoy ile tanışıklığımız lise sonrası yıllara dayanır, Aynalar Koridorunda Aşk ile.
Ay Terapisi, gerçekten içimizde kısa süreli bir terapi tadında lezzetini bırakıp, öylece bitiverdi. Binalardan gökyüzünü dahî zor görebildiğimiz metropol kaosunda, göğsümüzü ferahlatmak adına daha çok göğe bakmayı, yaratılmış milyarlarca gezegenin farkına varmayı, Ay'ın güzelliğinde yaratıcının tecellisini bulmayı, tüm bunlarla birlikte, altından kalkamadığımızı zannettiğimiz yüklerimizin (oysaki kaldıramayacağımız yükü vermeyeceğini, zorlukla beraber kolaylığın da beraberinde verildiğini müjdeleyen yaratıcımız varken hemde..), aslında aslolanı farketmeyişimizden, teslim olmayışımızdan kaynaklandığını hassaten bildiren bir öyküler bütünü için Mustafa Ulusoy 'a ne kadar teşekkür etsek azdır. Uzun cümle için diğer okurlar kusuruma bakmayacaktır. Zirâ okuduğum bu kitabın, henüz tesiri üzerimdeyken cümlemi nasıl toparlayıp, bir kalıba sokabileceğimi bilemedim. Kendi fikrimce çok içe dokunan, idraki açan bu kitabı kesinlikle tavsiye ederim. İyi okumalar dilerim.