Ötanazi Okulu
2023 24. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2023 02:36
Yazarın Yaralasar serisi favori serilerimden biri olduğu için yazarın bir diğer serisine de şans vermek için okumaya başladım. Kitabın konusu, kurgusu aşırı güzeldi ama bazı kişilere ağır gelebilecek bir kurguya sahip. Kitapta biraz karakter bolluğu olduğu için kafa karıştırıyor ama sonra her şey çok anlaşılır oluyor. Kitabın sadece okul içinde olan kısmı bile aşırı merak uyandırıcı ve okul dışında da olaylar çok fazla olduğu için kitap akıp gidiyor. Ayrıca Maral’ın yazım dili de bana göre çok akıcı olduğu için hiç sıkılmadım. Her karakterin apayrı özellikleri vardı bu yüzden yan karakterlerin bile geçmişini öğrenmek istedim. Drew aslında Yeşil’e olan davranışlarıyla bakılırsa çok iyi bir karakter zaten genel olarak herkes seviyor, bende sevdim ama Yeşil dışındaki davranışlarına bakılırsa aşırı sevilecek bir karakter olduğunu düşünmüyorum. Ama bu sevmeme engel miydi. Asla. Yazarın Yaralasar serisiyle karşılaştıracak olursam ikisinin de ilk kitabını aynı heyecanla okudum ama Yaralarsadaki karakterlere daha fazla bağlanmıştım bu kitapta her ne kadar kurgu beni içine çekse bile karakterle bir bağ kuramadım. Ama her şeyiyle kesinlikle okunmaya değecek bir kitap ve serinin diğer kitaplarınında aynı akıcılıkta olduğunu düşünüyorum. Ötanazi Okulu Maral Atmaca
İnceleme
Ötanazi OkuluMaral Atmaca · Ephesus Yayınları · 20227,4bin okunma