2023 50. kitabı
Okunma: 04 Ağustos 2023 09:46
ÇKendine rağmen kendini aşarak, hayatında radikal değişimler yapmayı başarmış, bu yolda insanlara kılavuz olma adına sürecini hem nörolojik boyutta hemde kültürel, sosyal boyutta anlatan, nöroloji hekimi, çok kültürlü bir yazardan farklı bir kişisel gelişim kitabı. Kitabımız dört bölümden oluşuyor: 1. Kısımda Bilim ve Tinsellik'te çekim kanunun ve görselleştirme gücünün arkasındaki bilimi anlatıyor. II. Kısımda Esnek Beyin, nöroplastisiteyi ve beynimizin çalışma şeklini nasıl değiştirebileceğini keşfetme yolunda bilgiler sunuyor. III. Kısımda Çevik Beyin, çevik ve dengeli beynin hayatlarımızı nasıl yaşadığımız üzerindeki gücünü deşifre ediyor. Kitap boyunca ve son uygulamalı bölümde göreceğiniz egzersizleri denemeniz için okurunu teşvik ediyorum. IV. Kısımda ise Kaynak'ı Ateşlemek, Kaynak'a ulaşmanız için biz okurlara bir yol haritası veriyor... Kitap anlatım ve bilgilendirme ile okurunun ufkunu açarken diğer taraftan da uygulamalar sunarak değişim, gelişim yolunda okurunu harekete geçiriyor
Kişisel Gelişim Psikoloji
KaynakTara Swart · Doğan Novus · 202310 okunma