Beynin Bilimi, Evrenin Sırları

Orijinal Adı:
The Source

2023 50. kitabı
Okunma: 04 Ağustos 2023 09:46
ÇKendine rağmen kendini aşarak, hayatında radikal değişimler yapmayı başarmış, bu yolda insanlara kılavuz olma adına sürecini hem nörolojik boyutta hemde kültürel, sosyal boyutta anlatan, nöroloji hekimi, çok kültürlü bir yazardan farklı bir kişisel gelişim kitabı. Kitabımız dört bölümden oluşuyor: 1. Kısımda Bilim ve Tinsellik'te çekim kanunun ve görselleştirme gücünün arkasındaki bilimi anlatıyor. II. Kısımda Esnek Beyin, nöroplastisiteyi ve beynimizin çalışma şeklini nasıl değiştirebileceğini keşfetme yolunda bilgiler sunuyor. III. Kısımda Çevik Beyin, çevik ve dengeli beynin hayatlarımızı nasıl yaşadığımız üzerindeki gücünü deşifre ediyor. Kitap boyunca ve son uygulamalı bölümde göreceğiniz egzersizleri denemeniz için okurunu teşvik ediyorum. IV. Kısımda ise Kaynak'ı Ateşlemek, Kaynak'a ulaşmanız için biz okurlara bir yol haritası veriyor... Kitap anlatım ve bilgilendirme ile okurunun ufkunu açarken diğer taraftan da uygulamalar sunarak değişim, gelişim yolunda okurunu harekete geçiriyor
Kişisel Gelişim Psikoloji
KaynakTara Swart · Doğan Novus · 202310 okunma
2023 78. kitabı
Okunma: 13 Ağustos 2023 10:34
Kitap dört bölümden oluşuyor. 1. Kısım: Bilim Tinsellik 2. Kısım: Esnek Beyin 3. Kısım: Kıvrak Beyin 4. Kısım: Kaynak'ı Ateşleyin Yazarın uzun yılların çalışması sonucu yazdığı bu kitapta, çekim yasası araştırmalarını, hayatımızı dönüştürmemiz için beynimize hakim olmanın yollarını, kendimizi sınırladığımız davranışlardan kurtulabileceğimizi ve gerçek kişiliğimize ulaşabileceğimizi okuyoruz. Beynin bilimi için kaynak kitap arıyorsanız bu kitap tam size göre. Keyifli okumalar.
KaynakTara Swart · Doğan Novus · 202310 okunma

Tara SwartYazar · 0 kitap
Dr. TARA SWART bir sinirbilimci ve eski bir psikiyatri doktorudur. MIT Sloan'da kıdemli öğretim görevlisi ve Londra'daki Kings College'da misafir kıdemli öğretim görevlisi ve medya ve iş dünyasında dünyanın en saygın liderlerinden bazılarının yönetici danışmanıdır. Ödüllü Liderlik için Nörobilim'in baş yazarıdır ve 2016'da Londra'daki Corinthia Hotel'de ikamet eden dünyanın ilk Nörobilimcisi seçilmiştir. Bilişsel bilimden alınan derslerin günlük yaşamları iyileştirmek için nasıl uygulanacağını başkalarına öğretme konusunda tutkulu.