2023 99. kitabı
Okunma: 01 Eylül 2023 08:09
İnsanın arkadaşı olmalı . Şiir yazan. Kitabını bastıran. Zahmet edip imzalayıp hediye eden . Ben bu konuda şanslıyım . Ama aynı şeyi Furkan Güreci için söyleyemeyeceğim :)) Onun şansızlığı ben gibi şiirden bir nebze anlamayan bir arkadaşı olması . Benim şiir yazmak ne haddime , varlığım şiir zaten :D (kendim ile reklam kısmı bitti ) Genelde bana şiir denildi mi aklıma aşk, çiçek, böcek gelir benim . Ama aklıma gelen başıma gelmedi . Furkan o kalıplardan çıkmış . Bir sayfada isyan etmiş , bir sayfada başkaldırmış , başka bir sayfada kendi duyguları ile savaş vermiş . Anlayacağınız olur da sizin elinize de geçerse bu şiir kitabı her sayfada sizi farklı farklı duygulara iten kısa ama bir o kadar keyifli bir yolculuk bekliyor .
Şiir
Dünya BulantısıFurkan Güreci · İzan Yayıncılık · 202236 okunma
1.929 Gösterim
Nice beraber yolculuklara değerli arkadaşım. Yolu ben de bilmiyorum kardeşim, çoğu zaman karıştırıyorum ve kayboluyorum ama önemli olan belki de yolda olmaktır, karıştırıp kaybolmaktır, arayıp bulmaya çalışmaktır, bildiğim yollar beni hiçbir zaman heyecanlandırmadı, ben de bilmediğim ama yürümekten çok keyif aldığım şiiri sevdim, hem de çok sevdim, çok sevdiğim bu yolda sadece yürümeyi denedim, duygularımı tüm çıplaklığıyla teşhir ettim ve benim gibi yolu karıştıran herkesin biraz tadı kaçsın istedim. Bir gün senin de bildiğin farklı yollardan farklı yolculuklara çıkmak dileğiyle kardeşim. Keyifli bir yolculuk yaptığına sevindim. Sevgi ve selamlar🍻