Kurdi
Sizce Kürt çocuklarının atalarının Atatürk olduğunu yada Türk bayrağını kendi bayrakları sanması normal mi? Hele birde doğuda!! Ben doğuda yaşayan bir kürt çocuğuyum sınıfımda kürt olduğunu bilen yada kürtçe bilen insan yok!!
2.248 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
İletiye katılmıyorum. Yorumlara da katılmıyorum. Kürt-Türk arasında şu yaşandı, biz bunu siz bunu yaşadınız.. Bu yorumlar bana talihsiz geliyor üzgünüm. İki taraf - asla taraf olunmamalı halbuki - bunları yapmak yerine, hala kürtler demagoji yapıyor ifadeleri yerine değinmek istediğim tek nokta ana dilimiz yok oluyor!! Atatürk çocuğuyum, Türkiye de yaşıyorum, kürdüm. Değiştiremem değiştirmek de istemem. Fakat gerçekten dilimiz yok oluyor. Ben dilimi adam akıllı bilmiyorum orijinal bir Kürtçem yok bu bana çok ağır geliyor. Ne yapmalı mesela..?
Önceki 14 yanıtı göster
Bir Kürt çocuğu olarak nasıl atatürk torunu olabiliyorsun
7 yanıtı göster
Bunu bir Türk yazsa hemen “faşist” diye damga vurur demagojisini yapardınız … Anayasa'nın 3. maddesi, “Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.”
Önceki 4 yanıtı göster
Bir halka işkence ederken yayınlanan anayasanın doğruluğunu tartışmayalım isterseniz
Tamam gidin Irak'ta takılın o zaman. Çözüm basitmiş. Sizin saçma sapan mağduriyetlerinizi dinlemek zorunda değiliz. Biraz da orada baş ağrıtın.
Önceki 1 yanıtı göster
Dağdan gelip bağdakini kovmak deyiminin en iyi örneği
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor