2023 70. kitabı
"Duyguların, fikirlerin hatta kitapların mekanikleştiği bu çağda sevginin, hoşgörünün ve duygudaşlığın yanında saf tutanları bir ağacın gölgesinde, bir dağın yamacında ve bir kitabın sayfalarında öyle ihtiyacımız var ki!" #dalındaöyküler 'i ilk elime aldığımda arka kapaktaki bu cümlelere gönlümü bıraktım. Sayfalarda buluştuğumuz her insanla o sebeple gönül bağımız kuvvetli. Kitaplar ve okuyan insanlar iyi ki var "Umut mavide, İnsan sevgide, öykü dalında güzel" Öykü değince malum bende akan sular duruyor hele ki elime aldığım öykü kitabı güvendiğim usta kalemlerden ise, daha sayfaların büyüsüne kapılmadan heyecanlanıyorum. On dört değerli kaleminin buluşması olan 'Dalında Öyküler' Ali Bektaş'ın ( Ali Bektaş ) derlemesi ile Roman Oku yayınlarından öykü severlerin kapısını çalıyor. Kolektif çalışmaların en güzellerinden İçerisindeki her bir öykü ayrı kıymetliydi. Gülümseme, hüzün, düşünce. Hepsi harmanlanıp, duygu dünyamı renklendirdi. Örneğin; #romantikittifak ile "Aşk biraz da devrilmektir." diyerek gülümsedim. #alttarafıhayal öyküsü ile yüreğimde farklı bir sızı, hayretler içinde kaldım. #reklamarası ile bazı yükleri taşımak çok zor diye düşündüm. Peki bahsettiğim öyküler kimlere mi ait? O da kitapta saklı. Okuyun efendim Her Ay Okuyanlar Kulübü Merve ile okudum.iyi ki..
Dalında ÖykülerKolektif · Romanoku Yayınları · 202353 okunma