~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#meralkir
#olimposyayinlari
Syf~428
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Savcı Güçer Öztürk, işlerine son bir kez daha baktıktan sonra yatmak için hazırlanırken kapısının zorlandığını fark etti. Ardından yumruklanan kapıyı açtığında sarhoş bir kadının elinde anahtarı ile kapıyı zorladığını anladı. Yan dairede yanlız bir bayanın yaşandığını biliyordu fakat hiç karşılaşmamıştı. Tabiki yardımda bulunacaktı, sonunda elindeki anahtarla yan dairenin kapısını açtılar ve kadını zar zor da olsa yatağına yatırdı ve anahtarı çıkıştaki dolaba bıraktı, evine gidip oda uykuya daldı.
Sabah canhıraş biri çığlık sesiyle kendine geldi ve ses kesinlikle yan daireden geliyordu..
Savcı Güçer bina yöneticisi ve apartman sakinleri ile beraber beklerken polisi çağırdı. Kadının sesi durmuştu fakat kapıyı açmamıştı. Polis ile içeri giren savcı holde baygın bir kadın buldu. Yüzünü kaldırdığında onun dün geceki sarhoş kadın olmadığını anladı. Yatak odasında ise dün geceki kadın hunharca öldürülmüştü ve son gören de Savcı Güçer di.
Evin Asıl sahibi gazeteci Zeynep Erdem, ölen kadını tanımıyordu anahtarı nasıl bu kadının eline geçmiş ve onun evinde niçin öldürülmüştü. Bu cinayet hem Zeynep hemde Güçer in geçmişini kurcalayacaktı.
~~~~Yorum ~~~~
KitapRüyası ve @serpilkirbooks yorumlarından merak edip aldığım ve sonra kalemine kurgusuna hayran kaldığım @meralkir1 in miras serisinin ilk kitabı kesinlikle harikaydı.. 2.kitabı #gerçeksensin i de yakında okuyacağım. Sonuna kadar katili merak ettim ve sıkmayan akıcı dilini çok sevdim.
Kesinlikle okuyun derim
2021 /63.kitap