Stephen King e ait okuduğum ilk kitap ve kardeşimi kaybetmemin üstünden 9 ay geçtikten sonra böyle ölüm dolu bir kitabı okumak benim için gerçekten ürkütücüydü.Sürekli içim ürperdi ve korkuyu içimde hissettim.Fakat kitap içeriği hakkında konuşacak olursak benim için fazla tahmin edilebilir bi süreci vardı.Yani merak uyandırmaktan öte korku pompalıyor fazlasıyla..Genelde insan bu tür gerilim kitaplarının her bir bölümüne büyük bir heyecanla başlamak ister.Yani en azından benim isteğim bu yöndedir.Kitabı elimden bırakamıyorsam benim için iyidir.Hayvan Mezarlığına başlarken de böyle olacağını düşünmüştüm ama tam tersi olayı kavradıktan sonra soru işareti kalmadan tahmin edebileceğiniz bir kurguya sahip o yüzden ben biraz hayal kırıklığına uğradım.Bu uygulamada yazarın en çok okunan kitabı bu olduğu için Hayvan Mezarlığından başlamıştım galiba yanlış bir seçim oldu.Bence siz benim yaptığım hatayı yapmayın ve eminim çok daha iyi olan kurgularını okuyarak Stephen King başlayın.En azından yazara daha kolay ısınırsınız :)