·228 syf.····Okunma: 17 Ekim 2023 11:21 Herkese Merhaba,
7 mi? 8 mi? arasında kaldım aslında tam puan7,5 dur. Valla çok iyi geldi, böyle naif güzel, hiç bir ihanet, entrika yok eski sevgili yok bilmem ne olmadan keyifle okuduğum bir kitap oldu.
Konusu bildiğimiz hikayelerdeki gibi, Kral babası öldükten sonra ve hayatı boyunca kraliçe olarak yetişirilen Lenora'nın hikayedidir. Aslında kendisini diğer serilerde tanıyoruz. Meşhur babananne :D Torunlarına doğru gösteren o muhteşem kadın :D Onun kendi hikayesini okumak aşırı güzel geldi gerçekten. İşte Kraliçe unvanını korumak için evlenmesi gerekmektedir ama kendine laik birini bulumaz , sonunda en yakın arkdaşı ile anlaşır ama onunda rahatsızlığından dolayı meclis bunuda kabul etmez. Ama yakın arkadali Thomas , abisi çağırır Edward. Bir şekilde işte spoi vermek istemıyorum, çünkü okumanız gerekıyor. Edward ve Lenora anlaşarak nişanlanıyor. Kitapda başlarda çok sıkıldım,90sayfa kadar edward yoktu, o gelince baya bir açıldı kitap. Kitapda herşey yerli yerindeydi, aşkları, saray işleri zorlukları, kalıplarının dışına cıkmaları fılan baya eglenceli ve güzeldi. Ama Edward kızdığım yerler oldu valla, bir yerde eski hayatı özleyıp, kızı bırakıp gidiyor, aşırı sınırlendım orda sonra yapamacagını anlayıp dönüyorda, nasıl bırakırsın yaa zaten yanlız, kimsesi yok, sende bırakıp gidiyorsun. Ama tabiki beni kitapda kendine hayran bırakan kişi Kraliçe Lenora'dır. Bayıldım karaktere, aşırı güçlü, naif, kımseye eyvallahı olmayan bir karakter bir o kadar masum ve cok tatlıydı. Smut sahneleri cok güzeldi, edward ona aşk dersleri vermesi, ona bunu öğretmesi çok güzeldi. Puanım yarısı onun içindir. Sonran ilişkileri aşkları cok guzeldi. Sonuna geldiğimde yüzümde bir gülümse bile bittirdim.
NOT: Çarpık oyunlardakı prensese bakıyorum bide bu kitapdaki prensese arada yüzyıl kadar fark var. Çarpık ne kadar kötüyse bu kitap o kadar iyidi. Kraliçe nasıl olunur Lenora öğretir her yönden :D
Tavsiye edilmez mi ya, hemen alın okuyun :D