Nermin Yıldırım
2023 32. kitabı
Nermin Yıldırım Ev Yazdıkları filme,diziye çekilip manzaralı evde oturup yut dışı seyahatlere gidebilen yalnız bir kadının geçmişindeki yaraları senaryolarıyla da halledemediginden .Bir yilculuga çıkar bu hac yolculugudur, İspanya Portekiz yaya olarak kilometrelerce yürürler Ogoy la.Butun yolculuğu kalınacak yerleri ayarlayan gençtir.Bu yolculuk aslında onun geçmişiyle annesiyle ve babasiyla evlerinde kalmak zorunda olduğu tüm akrabaları tüm arkadaşlarıyla olan sorunlarına bakışını farklı ama etkili olarak tekrardan ele almasıdır.cunju terapisti çiğdem hanımla defalarca konuştuğu meselelerde ki tutucu onaylanmaz inatçı tutumlarını bir daha bırakabilmek için bu yolculuğa ihtiyacı vardır.yola devam ederken varmak değil mesele yolun kendisidir diyenlere gelsin bu kitap.Ayrica annesiyle olan bağlantısızliginun tüm sorumluluğunu üzerine alabildiğinde biz yetişkinler buyuyebiliyoruz.Buyumek için bazen tek başına uzun yola çıkmayı hatırlatıyor #nerminyıldırım kişisel gelişim tadında bir bireyin yolculuk esnasında kendine,karşılaştıklarıyla ilişkilerine başka gözle bakmasını sağlayan, çözümleme yapabilmesini geliştiren bir serüvenidi #kitaptavsiyesi #neokudum #nerminyıldırım #edebiyat #kitapalışverişi #okumakgüzeldir
Edebiyat & Roman
EvNermin Yıldırım · Hep Kitap · 20206,8bin okunma