2024 16. kitabı
Selamlar. Herkese keyifli okumalar diliyorum. Güzel bir tavsiye ile geldim. Jack London'dan Evrim Düşüncesine fantastik bir bakış açısı. Jack abi, rüyalarında insan-maymun arası atalarından birinin hayatını yaşayan bir adamın ağzından kaleme alıyor bu romanda. London, bu kitabı yazarken biyoloji ve antropoloji alanında ciddi araştırmalar yapmış aynı zamanda. Antropoloji merakı olanlar için güzel bir başlangıç kitabı diyebilirim. (Darwin'den etkilendiği cümlelerinden anlaşılıyor.) Klasik Jack London eserlerinin dışında nadir bir eser bu. İlgilisine duyurulur. Kesinlikle okuyun pişman olmazsınız Ayrıca Bordo Siyah yayınları çeviri de çok ama çok iyidir. Bilenler bilir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Şu an maalesef baskı yapmıyor diye biliyorum. Elimdeki bordo siyahlar 2002 2003 baskılar. Ademden Önce Jack London
Ademden ÖnceJack London · Bordo Siyah Yayınları · 201826bin okunma
Bordo siyahtan Martin Eden'i okumuştum taa lisede harikaydı gerçekten çevirisi ve onda da hep evrimden bahsediyordu Jack London. Ademden Önce' yi de çok merak ediyorum ama elimde sanırım can yayinlarindan olanı var 🥲