2023 21. kitabı
Okunma: 09 Kasım 2023 19:12
'Abaddon' Rövşən Abdullaoğlunun oxuduğum ilk kitabıdır. Mən bu kitabı indiyə kimi niyə oxumamışam bilmirəm, çox, çox sevərək oxuduğum bir kitab oldu və hər səhifəsində yeni şeylər öyrəndim. Qatilin tapılması gedişatı bir az yavaş irəliləsə də o müddətdə yazıçı oxuyucunu darıxmağa qoymur maraqlı dialoqları ilə insanın diqqətini cəlb edir. Yazarımızın qələmindən çox razı qaldığım üçün digər kitablarını da oxumağı planlayıram. :) Bu arada, kitab sonunda 'ardı var' cümləsi ilə sona çatır, belə başa düşürəm ki kitabın 2-ci hissəsi də olacaq. Kitabı oxumuş oxucular kitabla bağlı fikirlərini yorumlara yazsalar çox sevinərəm, çünki kitabla bağlı mənə maraqlı gələn bəzi suallar var. :) Xoş Mütaliələr Hər Kəsə!
AbaddonRövşen Abdullaoğlu · Qədim Qala Nəşriyyat Evi · 2024762 okunma
1 +1'leme
Bilmirəm niyə, kitabın ikinci hissəsi çıxıb xəbəri var hafizəmdə. Araşdırdım, çıxmayıbmış. Relslər Üzərinə Uzanmış Adam kitabı da əladır. Şüşə filmini izləməmisənsə bu kitabdan sonra tam yerinə düşər:)
💙😘
Relslər Üzərinə Uzanmış Adam yazarın ən sevdiyim kitabıdır. Ondan sonra isə Abaddon gəlir. Eynilə mən də düşünürəm kaş yazarın daha çox romanı olsaydı 🥲
İlahə ✿
Relslər Üzərinə Uzanmış Adam kitabını alacaqdım bu gün kitap bitmişdi, mən də Bu Şəhərdə Kimsə Yoxdur kitabını aldım. Məncə favorim Abaddon əsəri olacaq 🤫😍
Superrr 😍