2017 74. kitabı
Okunma: 17 Haziran 2017 00:20
Bazı kitaplar sizin inancınızla oynar, sorgulatır, doğruyu gösterir ne bileyim böyle bir etkiler. İşte bu kitaplardan birisi. Kolay kolay edebiyat harici böylesine kitaplar okumam ama sağolsun bazı arkadaşları, dostları kıramıyor insan. Elime aldığımla içine çekmesi bir oldu. Maymundan insana, insandan robota derken muhteşem bir yapay zekaya maruz bırakıyor. Çok öğretici ve irdeleyici bir eser. Mutlaka tavsiye ediyorum. Tarım, hayvancılık, yerleşik hayat, para derken neyin bizleri nasıl etkilediğini öğrenmek istiyorsanız mutlaka okumalısınız. Nil Nehri'nin sayesinde buğday yetiştiğini, onun sayesinde yaşadığımızı ya ne diyeyim neler neler neler .... Sonumuzun ne olacağı ise gerçekten ürpertici. Üzerinden birazcık zaman geçtiği için kısa tutuyorum incelememi ama mutlaka okunması gereken bir eser.
Tarih
Hayvanlardan Tanrılara: SapiensYuval Noah Harari · Kolektif Kitap · 202342,6bin okunma
Yoğunluğunuz içinde bizi kırmayıp okuduğunuza ve beğendiğinize sevindim. Yazarın fikîrlerine katılıp katılmamak okuyucunun bileceği bir konu ama bence anlatılanlar son derece çarpıcı ve sorgulayıcı.
insan okur
Her zaman efendim her zaman sizinle biz kardeşlik bağını kurduk. Çok hürmetler... Selamlar sevgiler.
maymundan insana derken ne kadar saçma. bir kitap olduğunu söylemiş oldunuz zaten. Ne demek maymundan insana neyin galeyanı bu hiç dusunmedinizmi
insan okur
Sesinizi net duyuyorum selamlar Ali baba ;) Sadece hoşgörü... Sizinle aynı fikirde bile olabilirim ama hoşgörü bir temel. Hayırlı geceler.