2023 56. kitabı
Okunma: 15 Kasım 2023 07:49
Kitapta hiçbir kusur bulamadım. Vi Keeland'dan en son okuduğum Rakipler kitabından sonra çok çok iyi buldum. İnsanlar tam tersini düşinüyor olabilir ama ben asıl bu kitabı sevdim. Stella karakteri öyle güçlü ve özgüveni yüksek biriydi ki, duruşuna imrendim resmen. Aynı şekilde Hudson'da sevilesi ve aşık olunası bir adamdı. Evet, bazı pislikler yaptı ama o kadarı Vi erkeklerinin olmazsa olmazı bence :) İkilinin, Stella'nın davetli olmadığı bir düğünde sahte isimle tanışması, sonrasında gerçeğin ortaya çıkıp kızımızın rezil olması, ama ardından yaşanan olaylarla birbirlerinin hayatlarına karışmaları çok güzeldi. Tam bir romantik komedi filmi tadında, sıcak, seksi, komik ve aynı şekilde dramatik bir kitaptı. Kitapta en sevdiğim şey, birbirlerinin üzerine her fırsatta atlamamaları oldu. Duygularını hem güzel ifade edip hem de dizginleyebilmeleri ve vakti geldiğinde o ateşli hallerine dönüşmeleri çok iyiydi. Son zamanlarda yazarın kitapları fazla keyif almamaya başladığım bir zincir gibiydi. Bu kitap benim için halkayı kırdı. Tebrikler Vi Keeland
Roman
DavetiyeVi Keeland · Yabancı · 01,064 okunma
Bugün bir arkadaşım daha okumuş ve bir şeyleri eksik bulmuş. Ama ben çok beğenmiştim yaaa diyorum. 🤭 Bak işte sende beğenmişsin😉 Demek ki ben tuhaf değilim😂 Ya da ikimizde tuhafız😂
Sage Taylors
Tuhaf olacak bir durum yok. Müstehcenlik kararında, argo ve tutku dozunda, azıcık aşk ve dram da olunca tadından yenmez bi kitap 🥰👍